WEEKEND I GÖTEBORG & HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ULLEVI

| Jennifer

Hej på er! Nu blev det ett uppehåll här i uppdateringen igen men båda jag och Stina har varit upptagna på olika håll. Däremot har vi även denna gång tagit massa bilder så nu tänkte jag bomba er med massa bilder från mina senaste dagar som jag spenderat nere i underbara Göteborg! Vi bilade ner i torsdags på dagen och kom fram runt middagstid. Vi bodde i en lägenhet väldigt centralt vilket alltid är skönt, vi hade liksom gångavstånd till allt. Har tyvärr inga bilder från den kvällen men vi gick ut en sväng på stan efter vi ätit middag. Dock hade jag dagen innan blivit dödssjuk så när alla andra gick till en nattklubb gick jag hem för att sova istället, vilket var ett väldigt moget beslut haha.

- Hanna och jag glada och redo för en dag på stan i götet! -

Eftersom jag inte har några bilder från i torsdags börjar vi med bilder från i fredags istället. Vi åt frukost hemma och fixade oss snabbt för en dag på stan. Det var strålande sol så självklart ville vi passa på att carpa. Vi gick mest runt på avenyn som riktiga turister och kikade i affärer.

- Emma & Hanna! -

- Jag, Mickan och Evelyn! -

När det var dags för lunch satte vi oss på JOS som är ett hälsocafé som även det ligger på avenyn haha.. Jag och Mickan delade på en avokadotoast och någon form av smoothiebowl. Avokadotoasten måste ni äta om ni har vägarna förbi, så j*kla god. Tänker typ fortfarande på den. Efter två veckor med semester och mycket festande är jag så himla trött på skräpmat så jag blev så glad när alla väninnorna gick med på att äta på JOS.

- Malin och jag på Ruby takterass! -

- Hanna, Malin & Nathalie! -

Efter vi ätit klart lunchen var vi sugna på en drink så då blev vi rekommenderade att gå upp till Ruby´s takterass för att ta en drink och även den låg på avenyn haha. Jättebra utsikt där uppe faktiskt, man såg mycket över Göteborg vilket jag inte gjort tidigare. Efter vi varit på takterassen måste jag glömt bort kameran helt för har inga fler bilder från i fredags. Men vi gick hem efter vi sippat klart på drinken för att fixa oss inför kvällen. På kvällen var vi på ett förkrök hos Emma och Rebeckas vän här i Göteborg och sen avslutade vi kvällen på klubben Backstage.

I lördags vaknade vi upp till spöregn och orkanvind typ vilket kändes surt då det var samma dag som vi skulle på Håkan Hellström konserten. Fanns inte så mycket att göra på dagen i ett regnigt Göteborg kan jag säga heller, vi döda tid med att äta b.la. på Vigårda. Där beställde jag deras oumphsallad som jag dessvärre inte var så nöjd med. När klockan var runt fyra tiden var vi bjudna på ett förkök i Örgryte för att tagga till innan konserten med massa Håkan musik i högtalarna. Det var väldigt trevligt där och helt från ingenstans lyste solen upp himlen igen lagom till konserten, ni kan ju förstå vilken lättnad det var.

- Emma & Mickan. -

När vi taggat till ordentligt innan konserten tog vi taxis in till Ullevi. Om vi var taggade? Ja det kan man säga haha!

Först förspelade Erik Lundin och jag tyckte han var duktig, dock verkade resten av Ullevi stå i någon slags chock och undra vad de kommit till haha.

- Mickan & Rebecka! -

- Hanna & Jag! -

Sen drog äntligen Håkan igång och bjöd på en riktig konsert i vanlig ordning. Nu har jag ju sett Håkan Hellström tre gånger inom loppet av ett år och alla konserter har varit identiska, men fan va bra det var ändå. Skillanden denna gång var att han gästades av First Aid Kid och Eva Dahlgren som var bra, däremot tycker jag att gästerna förra året var bättre och mer "håkan".

Allt som allt var konserten ändå så himla bra och jag är så glad att jag gick med mina tjejer. En av de bästa kvällarna hittills i år! Tror dock att det kommer ta ett tag till jag ser Håkan live igen. Efter konserten drog några ut medan jag tog en taxi hem för att sova. Blir alltid helt slut efter en konsert och att vara dödssjuk på det är inte ultimat.

I söndags åt vi bara lite frukost på ett ställe innan vi bilade hem till Stockholm igen. Resten av dagen/kvällen spenderade jag bara med Linus då jag saknat honom så mycket när jag var borta. Vi åt tacobar och myste bara. Perfekt avslut på en underbar weekend! <3>/ Jennifer

Gillar

Kommentarer