VINN ETT PRESENTKORT PÅ 500 KR HOS HUNKEMÖLLER

| Jennifer & Stina, Tävlingar

Tävling i samarbete med Hunkemöller.


DAGS FÖR EN NY TÄVLING!
Här kommer lite bilder från en månad sedan när vi var på Sthlm Barre för att träna i Hunkemöllers nya kollektion med träningskläder signerad Doutzen Kroes. Träningskläderna var verkligen så sköna, följde kroppen bra och riktigt snygga dessutom. Vi kände att det var dags för en ny tävling här på bloggen så nu kan ni, våra fina läsare, vinna ett presentkort på 500 kr (edit: det blev missförstånd, presentkortet skulle vara på 500 kr, men fortfarande awesome ju!!) hos Hunkemöller . Där man b.la. kan shoppa dessa fina träningskläder eller varför inte nya snygga underkläder.

Tävlingen avslutas om 1 vecka och det enda du behöver göra är:

- Gå in på Hunkemöllers hemsida HÄR där du fritt väljer en favorit.
-Länka produkten du valt i kommentarsfältet och motivera varför du ska vinna!
-Håll tummarna! <3 Lycka till! Kram / Stina & Jennifer

Gillar

Kommentarer

Louise
,
https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-hkmx-sport-bh-the-crop-niva-1-doutzen-rod-146617.html

Jag blev dumpad för ungefär en månad sen och har mått skit sedan dess! DOCK har jag använt all min frustration till att kötta hårt på gymmet så nu är jag inne i världens härligaste träningsflow!! Skulle verkligen lysa upp tillvaron lite att vinna detta presentkort så att jag kan köpa något nytt och känna mig som en snygg, sexig, singel på gymmet haha! Kram
Isa
,
https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-hkmx-sport-bh-the-pro-niva-3-doutzen-rod-146633.html


Denna sport-bh ser så himla bekväm och bra ut. Jag tränar i stort sett dagligen, mycket HIT och fyspass. På grund av studentekonomi har jag bara köpt sport-bhar second hand under de senaste åren vilket inte direkt varit något vinnande koncept vad gäller stöd för brösten. Snarare är dessa bh:ar mer av en sladdrig trasa. Men tightare bh:ar har jag på grund av axelproblem haft svårt att få över huvudet. Denna sport-bh på Hunkemöllers Nivå 3 verkar vara det perfekta - en sport-by med mycket stöd men som man slipper dra över huvudet.

Kram från mig!
Felicia,
https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-kimono-chiffon-mesh-lace-svart-137743.html

Grym tävling tjejer!
Jag tycker det vore kul att få in lite nya plagg och underkläder i garderoben! Det är ju något speciellt med att skaffa nya snygga bh:ar och trosor. Få unna sig själv och sin kropp lite, det är ju trots allt det viktigaste! Jag blev även stört kär i kimonon jag länkade, någonting säger mig att jag hade bott i denna om jag vann haha!

Kram på er! x
nouw.com/feliciajluther
Jessica
,
https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-hkmx-hoga-traningstights-niva-2-doutzen-svart-148158.html

Men vilken goals tävling, denna kan man ju inte hoppa över!!
Jag föll pladask för den nya sport-kollektionen och en stor favorit är tightsen som jag har länkat här ovan.
Nog hade det varit härligt att vinna ett presentkort hos Hunkemöller för att få beställa hem lite nya träningskläder när jag ääntligen har börjat få igång träningspeppen igen.
Och vad vore inte en bättre push till att träna än nya SNYGGA träningskläder?
Min vardag just nu är endast jobb, jobb, jobb och träning. Bortsett från min jobboutfit (dvs slips, väst och skjorta pga strikta jobbkläder) bor jag mer eller mindre i mina slitna träningskläder. Hade varit en dröm att få uppdatera garderoben ett snäpp.
Tack och kram på er <3
Sandra
,
Jag vill vinna
l
,
https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-hkmx-hoga-traningstights-niva-2-doutzen-svart-148158.html

Dessa ser så sköna ut, och jag har precis kommit igång med träningen så skulle behöva lite nya kläder för att motviera mig själv och fortsätta orka!
Emma
,
https://www.hunkemoller.se/se_sv/53-formpressad-bygel-bh-med-push-up-macie-svart-140789.html

Jag är verkligen i behov av en ny snygg svart bh, det är tyvärr inte allt för ofta man spenderar lite extra pengar på sånt som student. Så skulle bli så glad om jag kunde vinna, tack hörrni för en så bra tävling. Men också stort tack för vi får följa er vardag <3