VI TYCKER TILL: POPULÄRA TJEJTRENDER

| Vi tycker till

Vi tänkte börja med något nytt här i bloggen som vi sett att b.la. Linn gör på youtube och det är nämligen att lägga en egen åsikt om egentligen vad som helst, denna gång tänkte vi börja med populära tjejtrender. So here we go och först ut blir...


FLÄTOR..

Stina tycker: I LOVE IT! Så fint!!! Vill verkligen lära mig att göra flätor (eller skaffa en vän som kan göra på mig haha!).
Jennifer tycker: Jag tycker flätor är riktigt fränt. Dessvärre tror jag för det första att jag inte passar så bra i det och för det andra är jag totalt KASS på att göra flätor. Men någon gång måste jag pröva på det!!!

LACE UP..

Stina tycker: INTE snyggt på tröjor.. Enligt mig. Det är inte min personliga favorit och jag hade aldrig satt på mig det i dagsläget. Dock kan det vara fint som detaljer på armar, kjolar exempel, men som en urrigning är det big no no för mig!
Jennifer tycker: Hmm.. Lite delad mening om just lace up. När det kom älskade jag det, men nu har jag faktiskt tröttnat lite (iallafall gällade tröjor) men kan tycka att det är riktigt snyggt på typ kjolar och skor. Men lite trött är jag nog på den trenden ändå, speciellt när i princip allt ska vara med lace up nuförtiden.

CHOKER..

Stina tycker: Helt okej, beror på hur man matchar det. Tycker dock man borde tänka på när man bär choker (självklart ett eget val men som jag tänker) då jag tycker det ibland kan ge ett aningen oseriöst intryck.
Jennifer tycker: Första gångerna jag såg människor på stan ha choker tyckte jag det såg så skumt ut. Lovade mig själv att aldrig falla för den trenden, men det gjorde jag ändå till slut. Jag tycker det är jättefint att ha när man har urringning eller off shoulder blusar.

Gillar

Kommentarer