VEM ÄR EGENTLIGEN ÄLDST AV OSS

| Frågor/Svar

- Bild tagen när vi var i Bryssel i höstas! -

Vem är egentligen äldst av oss två? En grej som vi alltid får höra från nya personer som vi träffar är att alla alltid tror att Stina är den äldsta av oss (med undantag dem som vet såklart hur läget ligger till hehe..). Det är knappt någon som gissar att Jennifer är äldst, trots att det ju är fallet. Det är liten kul, men tanke på att det ändå skiljer två och ett halvt år emellan oss. Vi är ju med andra ord nära men inte jättenära i ålder.

De vanligaste förklaringarna är att Stina är någon decimeter längre. Och när man är längre uppfattas man nog oftast som äldre än den som är kortare. En annan förklaring till förvirringen av våra åldrar är att Jennifer ser yngre ut i ansiktet då hon har en mer "runt" huvudform.
Eftersom det här händer så ofta kan det ju inte direkt vara någon slump. Så vi tänkte fråga er läsare om det är någon ni har tänkt på? Stina är ju 20 år och Jennifer 22 år. Men skulle ni kunnat blandat ihop oss om ni inte visste hur gamla vi hade varit? Vem skulle ni i så fall tro är äldst och varför? Kommentera gärna, det skulle vara så kul att höra hur ni resonerar!! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer