VECKANS SCHEMA - FYLLER 25 ÅR & FÖDELSEDAGSFEST

| Jennifer

Haha when you see it! ;)

Några bilder från gårdagen som bjöd på frukostevent, afternoon tea och förhandsvisning!

Måndag - Började morgonen med ett frukostevent med Gabrielle P & Eldstickan. Efter det åkte jag till skolan för att plugga med min grupp. På eftermiddagen var det dags för Afternoon Tea med Jane Koenig hos Spalt PR. Avslutade kvällen med biodejt och förhandsvisning av Rocketman filmen.

Tisdag - FYLLER 25 ÅR!! Kan ni förstå att jag fyller 25 år?? Kan inte riktigt greppa det! Har skolan hela förmiddagen och nu på eftermiddagen har jag ätit lunch ute men en ja tycker mycket om och fått så fina blommor. Sen ikväll blir det fördelsedagsmiddag på Sturehof! Ska firas mer i helgen.

Onsdag - Redovisning av sista arbetet för terminen, sen är jag i princip klar för denna termin. På kvällen ska jag och @Fredrikapersson gå på en fest som Mockberg bjudit in till.

Torsdag - Det är kristihimmelfärd och röd-dag så ska nog mest ta det lugnt och försöka bli av med min hemska jetlag haha. Sen ska jag ordna med saker inför min fest, hänga med Sara och på kvällen ska jag träffa pappa för att fira mig.

Fredag - Skriva sista hemtentan sen är jag klar med alla moment. På kvällen ska jag på en överraskningsgrej för en vän men blir nog ganska lugnt för min del, vill inte vara allt för bakis på lördag.

Lördag & Söndag - På lördag ska jag ha min 25års FEST!! Jag har bjudit in vänner för att fira och köra dagsfest i en svit. Är så JÄKLA TAGGAD!! På söndagen har jag inte bokat in något, lite beroende på hur man mår efter festen haha..

Vill bara att det ska bli helg NUUU! Ja ni märker ju hur taggad jag är haha!
Hur ser er vecka ut? 😊💘 / Jennifer

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Wohooo, stort grattis fina <3
nouw.com/malinhardstahl
isabylund
isabylund,
åh men grattis!! Så kul att styra en ordentlig fest 😊 OCH slut på skolan! Mycket att fira, haha.
nouw.com/isabylund
Josefina
,
grattis!