VECKANS PLANER V.8

| Jennifer & Stina

En bild från i våras när vi hade bloppis med dessa härliga tjejer ovan!
Hej på er! Har ni haft en bra helg? Det har vi! Det har blivit en del mysiga middagar, lite födelsedagsfirande, myskvällar och utekvällar. Däremot kände båda att vi bara ville koppla bort bloggen ett tag och slippa tänka på det. Men nu är det måndag igen och dags att ta nya tag. Vi tänkte att vi börjar första inlägget för veckan med ett veckans planer inlägg!

JENNIFERS PLANER...

Måndag - Har städat lägenheten hela dagen. Vid 15-tiden tog jag en paus för att åka hem till Mickan med Hanna. Vi drack kaffe och snacka skit i någon timme innan hon var tvungen att gå för att hinna med sitt tåg. Nu är jag hemma och tacos står på schemat till middag, mums!

Tisdag - Ska tvätta på förmiddagen och fixa inför bloppisen. Vid 14 ska jag till skolan på en föreläsning och sen på kvällen ska jag ut och äta med pappa & Stina! <3

Onsdag - Ska förbi en butik och välja ut lite kläder, sen ska jag luncha med en vän. Vid 14 ska jag jobba och det är mina planer för onsdagen!

Torsdag - Plugga massa massa massa inför mina seminarium jag har på fredag, även här följt av en del jobb med blogg & butik! Samt fota ett samarbete som ska upp i helgen.

Fredag - Seminarium på förmiddagen och sen åker jag till KÖPENHAMN! Åker dit över ett dygn med några tjejkompisar och jäklar va jag längtar! Äta gott, dricka drinkar och festa lite är tanken att vi ska göra.

Lördag - Blir brunch på något ställe i Köpenhamn, sen strosa runt i stan lite och fram mot kvällen tar jag flyget tillbaka till Stockholm. Då blir det att fixa det sista inför bloppisen och ha myskväll med Linus!

Söndag - Dags för bloppis på Meeting Room, Alströmergatan 20 kl 11-15. Ses vi där? Efter har vi bokat bord på ett ställe jag vill testa för en sen lunch/tidig middag. Bästa avslutet på veckan!

STINAS PLANER...

Måndag - Idag tog jag sovmorgon, sen har jag jobbat som modell på Ralph Lauren hela dagen. Kom precis innanför dörren och snart väntar middag. Är så trött och hungrig efter denna måndag!

Tisdag - Även imorgon jobbar jag på Ralph Lauren hela dagen. På kvällen ska jag ut och äta middag med Jennifer och pappa!

Onsdag - På morgonen har jag skola och sen ska jag jobba på Ralph Lauren resten av dagen.

Torsdag - Mycket jobb på Ralph inbokat denna vecka så ni kan ju gissa vad jag ska göra även denna dag haha. Sen efter jobbet ska jag möta upp Jennifer för att fota ett samarbete!

Fredag - Skola följt av jobb innan jag tar helg efter en intensiv veckan! Är lite taggad på en AW och sen kommer även en vän från London i helgen som jag kommer vilja umgås med. Utgång är inplanerat denna kväll!

Lördag - Kommer nog vara lite seg och mest bara ta det lugnt är tanken. Äta brunch på något ställe och ladda om inför kvällen då jag ska ut igen!

Söndag - Då är det bloppis!! Så taggad och hoppas vi ses där! <3

Puss! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer