VECKANS PLANER V.37

| Jennifer

Idag har jag en sån där dag när jag varken har någon inspiration eller tid för bloggen. Jag har varit i skolan hela dagen, efter skolan har jag hämtat paket och städat massa här hemma samt lagat middag. Nu när jag tittade på klockan är den redan snart 10.. galet! Men fick lite bilder från Lóreal mailat till mig från fredagens event, så tänkte att när jag ändå har brist på bilder kan jag visa dessa och dela med mig av veckans planer!

Måndag - Seminarium och skola hela dagen! Sen hämta ut ett paket från ett klädmärke, följt av fix och don i lägenheten!

Tisdag - Seminarium och skola även denna dag. Vid 15 slutar jag och då ska jag möta upp Linus i stan för lite shopping och en tidig middag. Vid 17:30 ska vi för visning av Björn Borg filmen!

Onsdag - Skriva på min c-uppsats, som ni märker går all min tid i vardagarna åt till denna. Men känner att det är bättre att satsa hårt i början och ligga i fas med schemat. Vid 15:30 ska jag på Make Up Stores "fashions show" där de ska visa vårens sminkmode!

Torsdag - Inga speciella planer på dagen, runt 17 ska jag möta upp en vän på en aw och senare mot kvällen ska jag vidare till trädgården på en fest som Triwa bjudit in till, blir nog skoj!

Fredag - Fina Gertrude ska ha ett frukostevent som jag ska på först. Sen ska jag nog sitta på något fik och plugga under dagen innan jag ska hem och ha dejt-night med Linus på kvällen. Vi ska laga någon god middag och dricka vin är tanken. Sen får vi se om vi går ut!

Lördag - Jobb och sen myskväll! <>

Söndag - Inga planer alls, länge sen jag hade en dag helt utan planer och helt ärligt längtar jag verkligen. Ska bli så skönt att bara vaaa! Det enda som faktiskt är planerat är att jag ska träffa två vänner senare på eftermiddagen för att äta middag.

Det var mina planer för den här veckan. Nu ska jag avrunda detta inlägg och fixa lite te lagom till ph. Jag älskar redan den nya säsongen haha..
Ha en fortsatt fin måndagskväll, pusspuss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer