VECKANS PLANER V.35

| Jennifer

Tänk att för mindre än sju dagar sedan stod jag där på vår balkong och bara njöt av solen..
Idag är det lite annorlunda och den här veckan drar "allvaret" drar igång igen. Det är egentligen väldigt mycket skoj som händer den här veckan också, b.la. Fashion Week och andra roliga event som jag tyvärr måste tacka nej till på grund av flytten och påbörjan av min kandidatuppsats. Ibland måste man vara vuxen, men det kommer vara värt i slutändan. Jag menar event kommer det ju fler utav.
Tänkte köra igång med "veckans planer" igen so here we go..

Tisdag - Träffat Angelica och börja skriva på vår projektplan. Nu ska jag börja packa ner alla mina kläder, förstår inte hur man kan ha så mycket kläder när jag ändå rensat två gånger sedan april. Sen har jag och min pojkvän sju månader idag så vi ska nog laga någon god middag och bara mysa resten av kvällen.

Onsdag - Packa, packa, packa! Under eftermiddagen måste jag hoppa in och täcka på jobbet för en kollega. Så tyvärr missar första dagen på FW.

Torsdag - Fortsätta med projektplan och handledningsmöte. Vid tre på eftermiddagen får jag nycklarna till vår lägenhet, GAAAAH är så taggad så jag spricker! Vill bara flytta in nu. Första flyttlasset går på torsdag och om jag hinner/orkar ska jag iväg på en fest Maria Nila håller i.

Fredag - Jag har tänk dedikera hela dagen till att flytta över resten av flyttkartongerna och börja packa upp allt. Sen om jag hinner/orkar på kvällen ska jag träffa upp väninnorna och dricka lite drinkar är tanken.

Lördag & söndag - Tänker att resten av helgen kommer gå åt till att fixa i lägenheten! Om jag känner oss rätt kommer vi med all säkerhet hinna en sväng förbi IKEA och några inredningsbutiker också. All fokus kommer ligga på att fixa fint i vår nya lägenhet!

Som ni ser kommer många timmar läggas på just lägenheten den här veckan, men det är exakt precis så jag vill ha det. Ska bli kul att visa er lite bilder sen också när allt börjar komma på plats! / Jennifer

Gillar

Kommentarer