VECKANS PLANER V. 38

| Jennifer & Stina

- Några bilder från tidigare i somras när vi fotade en kampanj med Gina Tricot! -

Ny vecka och nya tag, vilket betyder en ny veckans planer! Det har nästan blivit lite av en tradition här på bloggen. Vi gillar det, båda för att det är kul att läsa andra bloggares planer samt att det blir som en påminnelse för oss vad vi har inplanerat haha!

JENNIFERS PLANER ..

Måndag - Fixa med saker här hemma, städa & plugga. Senare mot kvällen när Linus kommer hem ska vi laga någon pastarätt & mysa hela kvällen.

Tisdag - Träffa Angelica, skriva på uppsatsen följt av att jobba stängning. Roligare än så blir inte min tisdag.

Onsdag - På kvällen har fina Olivia bjudit in till fest för att fira att hennes bok "Bli kvar" släpps. Ska bli så kul att fira det med henne! <>

Torsdag - Kampanjinspelning med Gina Tricot! Vi och ett gäng tjejer ska tillsammans med Gina Tricot spela in en kampanj för deras sociala medier på ett hotellrum här i Stockholm. Och JA, jag är taggad!!

Fredag - Skola, sen ska jag förbi Polhems kontor med Lovisa och Stina för att kika på lite höstnyheter. Efter det ska jag möta upp Elin & Subhani på en AW för att fira in helgen och snacka ikapp massa!

Lördag - Jobba och efter det pratar vi om en utgång.

Söndag - Brunch med tjejerna och senare mot kvällen ska jag se "IT" på bio. Är så taggad, har hört att den är väldigt läskig men ändå bra. Någon av er som har sett den?


STINAS PLANER ..

Måndag - Vila, vila & återigen vila!

Tisdag - Även denna dag vila, jag har gått och blivit sjuk och vill absolut inte vara sjuk senare i veckan så ska bara ta det lugnt och dricka ingefärsshot hela dagen. Sen ska jag till läkaren!

Onsdag - Om jag mår bättre ska jag förhoppningsvis träna på morgonen. Mot kvällen ska jag iväg på Olivias event och fira realesen av hennes bok. Det ska bli så spännande att få läsa den sen, tror den är sjukt bra!!

Torsdag - Kampanjinspelning med Gina Tricot! Samma planer som Jennifer alltså, ska bli så kul och av vad jag hört har vi en väldigt härlig dag att se fram emot. Efter inspelningen ska vi fira i sviten!

Fredag - Möta upp Jennifer och fixa ett samarbete med klockmärket Carl Edmond. Efter det ska vi till Polhem för ett mysigt fredagsmöte!

Lördag - Inga planer!

Söndag - Inga planer på söndagen heller, ska med andra ord bara ta helgen precis som den kommer. Kanske någon mysig brunch, AW men några bästisar och sen packa flyttlådor.

/ Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer