VECKANS PLANER V. 27

| Jennifer & Stina

Vi välkommnar Juli och årets bästa månad, mycket roligt planerat denna månad men först en till vecka av jobb och ärenden i stan innan det blir semester på riktigt. Såhär ser våra planer ut för denna vecka..

JENNIFERS PLANER ..

Måndag - Luncha med min vän Subani. Efter det ska jag gå på förhandsvisningen av Spiderman homecoming med Linus och även Stina och hennes vän Emma.

Tisdag - Ledig på förmiddagen sen jobbar jag kvällspasset på jobbet.

Onsdag - Fixa ögonbrynen hos Felicia på Benefit på morgonen, sen hänga med Linus. Vi båda är lediga och det händer inte ofta att vi lyckas pricka in samma dagar så självklart ska vi ta vara på det.

Torsdag - Hänga med vänner på förmiddagen & på eftermiddagen packar jag min resväska för att åka ut till landet.

Fredag - Landet hela dagen, ser fram emot den här dagen mest av allt på hela veckan! <>

Lördag - Jobb, sen har jag inga planer för helgen. Min tanke är att ta det lungt då det blivit rätt mycket festade de senaste helgerna.

Söndag - Jobb och bara ta det lungt!

STINAS PLANER ..

Måndag - Först ska jag gå på lägenhetsvisning på en lägenhet inne i stan. Efter det ska jag äta lunch och sen möta upp min vän Emma som är här från LA. Tänkte bjuda med henne på Spiderman premiären ute i MOS!

Tisdag - Relativt ledig än så länge, men som alltid så dyker det upp 100 grejer att göra! Om det är fint väder ska jag passa på att sola, men annars blir det nog att träffa vänner.

Onsdag - På morgonen ska vi fixa brynen, sen blir det att rusa till Ralph Lauren för en sista jobbdag. Efter jobbet ska jag ta en AW med en vän för att sedan åka hem och packa. Måste dels börja packa inför Cannes men även packa lilla väskan för morgonen därpå....

Torsdag - .. Bär det av till Falkenberg! Ska köra helg själv vilket nog kommer bli sjukt långtråkigt eftersom det tar ca 5-6h? Eller så blir det mysigt! Får köpa med mig massa gott och förbereda med någon bra podcast eller så. (TIPS??). Ska ner till Falkenberg för att jobba med Porsche enda till Söndag.

Fredag - Jobb Porsche Falkenberg.

Lördag - Jobb Porsche Falkenberg.. Men på lördag kommer även 3 härliga kollegor så jag slipper leva lonely life!

Söndag - På söndag slipper jag köra hem själv utan får sällis av kollegorna hem. När jag kommer hem blir det att packa stora väskan inför Cannes!

Puss! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer