VECKANS PLANER V. 26

| Jennifer & Stina

Ny vecka vilket betyder att det är dags för ett nytt "veckans planer"!
Tänk att vi redan är inne på sista veckan i Juni, inte direkt för att det gör oss så mycket emot. Vi båda har massa kul inplanerat i Juli så det är verkligen en månad att längta till. Anyways, här kommer våra planer för den här veckan..

JENNIFERS PLANER..

Måndag - Städa och packa upp resväskan från midsommarafton. Sen ska jag träffa min vän Ronja på en middag tror jag innan jag ska hem och möta Linus som äntligen kommer hem från Göteborg.

Tisdag - Frukostmöte hos Polhem med Stina. Sen har jag inga större planer faktiskt, ska försöka prioritera att träna och sen kanske träffa någon vän på en lunch.

Onsdag - Typ enda dagen den här veckan det ska vara fint väder om man litar på väderprognosen, då vill jag passa på att ta vara på det. Är helt ledig så tänker typ hänga med vänner och bara njuta. På kvällen har jag och några vänner planerat en picknick i någon park.

Torsdag - Plåtning med Gina Tricot, vi ska fota en sak inför hösten. Det ska bli så kul! Efter det ska jag och Stina ut till Djurgården för att göra en sak. Sen firar jag och Linus fem månader (tiden har gått sååå snabbt!!) så jag ska boka bord på något ställe! <>

Fredag - Barnvakt till mina kusiner! På kvällen fyller min älskling Elin år och då ska vi fira henne. Blir en liten utgång!

Lördag - Jobb på dagen och efter det åker jag direkt till min vän Martin som ska ha kubbturnering. Senare mot kvällen fyller fina Lovisa år och det ska firas på Wall. Galet taggad!

Söndag - Jobb på dagen och sen no plans resten av dagen. Älskar att bara ta det lugnt på söndagar och ta dagen som den kommer!

STINAS PLANER..

Måndag - Min detox vecka börjar, vilket betyder inge festande i veckan. Jag jobbar på Raplh Lauren hela dagen och veckan, gå på en visning och sen avslutar jag dagen med ett möte.

Tisdag - Jag och Jennifer ska på frukostmöte hos Polhem sen jobbar jag resten av dagen.

Onsdag - Jobb och efter jobbet ska jag träffa en vän för en middag.

Torsdag - Plåtning med Gina Tricot under förmiddagen och efter det ska jag och Jennifer göra en sak på Djurgården.

Fredag - Sista jobbdagen för veckan! Rebecka fyller år så ska möte upp henne och hennes familj på Lydmar för en födelsedagsmiddag efter jag slutat jobbat. Sen åker vi gemensamt hem till henne för att fira hennes födelsedag med fest och resten av hennes vänner!

Lördag - Ledig och har en ansiktsbehandling inplanerad, längtar redan till dess. På kvällen fyller Lovisa år och det ska firas med stor födelsedagsfest på Wall. Det ska bli så skoj!

Söndag - Inga planer, & oj va jag ska njuta av att vara ledig och inte ha några måsten!

PUSS! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer