VECKANS PLANER

| Jennifer

- Bianca, jag och Sanna cirka kl 03:50 i lördagsmorse på End. Egentligen inte då man ska ställa upp på vimmelbilder haha, men tycker Sanna var så söt på den här bilden! -

Hej på er! Hur mår ni? Jag är typ helt slut efter helgen, så tog en sovmorgon idag. Det har blivit lite för mycket festade och för lite sovande så var tvungen att ta igen det inatt haha. Tänkte köra på en veckans planer då jag sett att det verkar uppskattas så here we go..

Måndag - Idag har jag egentligen inga större planer. Ligger efter i plugget ganska mycket så ska försöka ta igen det. Sen ska jag träffa min älskade mormor vid 14 tiden, vi ska fixa en sak som jag velat och behövt göra i flera månader. Så det ska bli skönt att ta första steget och prioritera mitt mående. Efter vår lilla dejt har jag ett telefonmöte inplanerat med ett företag, spännande!

Tisdag - Har studiebesök på förmiddagen och sen en föreläsning i skolan planerad. Efter det ska jag åka in till Vass kontor och gå på ett event som Molton Brown håller i. Vet inte så mycket om märket, så ska bli kul att få reda på mer! Efter det har jag en middag ute inplanerad med några vänner.

Onsdag - På morgonen har jag först handledning för mitt projektarbete. Efter det har jag frisörtid inbokad! Ska för första gången gå till Jennifer på Bangerhead. Har alltid gått till Gabbi innan men hon är ute på långresa just nu. Ska slinga och fräscha upp håret inför sommaren tänkte jag. Om jag hinner ska jag på ett event på Essies efter frisörbesöket.

Torsdag - Hanna har sitt lanseringsevent för ett projekt. Så vid 12 tiden ska jag vara ute på Djurgården för lunch. Efter det ska jag träffa Bianca på en fika. Sen måste jag packa lite inför helgen, för på fredag...

Fredag - Åker jag till Lund! Har ingen aning om vilken tid jag åker för jag har råkat slarvat bort mina biljetter (så typiskt mig..) men minns jag rätt är det någon gång runt 14 tiden. När jag kommer ner ska vi ut tror jag!

Lördag - Hänga med vänner, preppa inför valborg och festa såklart!

Söndag - Min älskade Hanna fyller 23 så det ska självklart firas stort! Massa vänner från Stockholm kommer ner till Lund för att fira. Sen ska vi ju även fira Valborg så det blir mycket firanden den dagen. Detta är ju tredje valborg jag firar i Lund så det börjar ju bli lite av en tradition!

Har ni några roliga planer för veckan?
Tryck på hjärtat om ni tycker jag och Stina ska fortsätta med "veckans planer-inlägg". Kram! / Jennifer

Gillar

Kommentarer