VECKANS PLANER

| Jennifer

Tänk att vi redan är inne på andra veckan i juni, tiden bokstavligen springer iväg!! För mig är det här som sista veckan med skola och allvar innan det är dags att koppla bort skolan i några månader. Och det mina vänner, det är behövligt kan jag säga. Veckans planer den här veckan ser ut följade..

Måndag - Nu sitter jag på jobbet och ska jobba hela dagen faktiskt. Min pappa fyller år idag och är lite ledsen att jag inte kan fia honom men får göra det någon dag senare i veckan.

Tisdag - Tenta-plugga som bara den! Ska försöka hinna med att hänga med några vänner med. Senare mot eftermiddagen tar Rebecka studenten, så jag och familjen ska gå på hennes studentmottagning.

Onsdag - Sista tentan för terminen skall skrivas. Längat till det är över! Efter tentan ska jag på ett event med Sephora och sen är det inplanerat en bio-dejt med Linus. Vi har ändå träffats i nio månader snart och aldrig gått på bio tillsammans, så det är på tiden!

Torsdag - På morgonen ska jag träna med min moster är tanken. Sen jobbar jag 13-20 och efter det kommer jag nog vara slut.

Fredag - Inga planer på dagen, blir det bra väder vill jag gärna åka och bada och sola någonstans. På kvällen är vi inbjudna till Nordic Face Award på Circus som jag tror jag ska gå på.

Lördag - Jobb på dagen och sen utgång, taggad!

Söndag - Bara ta det luuugnt och sova ut så länge jag kan. Senare mot kvällen ska jag fira pappa som fyllt år, vi ska ut och äta. <>

Har ni några roliga planer för veckan? / Jennifer

Gillar

Kommentarer