VÄRLDENS BÄSTA KÖPENHAMN

| Jennifer


Denna bild togs imorse innan solen sprack upp. Men ni ser ju byggnaderna i bakgrunden. Såna fina och mysiga hus är det överallt!

Älsklingen på en av alla underbara torg!

Utanför LV butiken var självkart tvungen att ta en bild. Det har mycket fler märkesbutiker här i Köpenhamn än i Stockholm.

Vi satte oss ner och åt lunch i solen. Det var till och med så varmt att man kunde sitta utan jacka, lycka!


Fortsatte vandringen i staden efter lunchen.
<

Shoppade lite såklart. Fick med mig denna underbara hatt bland annat. Man kan aldrig få för många hattar!

Detta var nere i hamnen precis utanför Kristiania. Så mysigt!

Avslutade stadsvandringen med varsin kopp kaffe i eftermiddagssolen.


Älskar Köpenhamn och denna kille såklart <>

God eftermiddag från Köpenhamn! Flyget igår gick jättebra och direkt när vi kom fram till hotellet gick vi ut och åt på en mysig restaurang. Sen gick vi tillbaka till hotellrummet och somnade ganska snabbt där efter. Idag vaknade vi upp utvilade vid halv 9. Åt självklart en stor hotellfrukost innan vi gav oss ut på stan. Vandrade längs ströget som är den största shoppinggatan här. Kollade i nästan varje affär och för första gången var det ombytta roller. Det var jag som tyckte Jonatan var jobbig som skulle shoppa och inte tvärtom haha.. Jag fick iallafall med mig lite saker också. Bland annat världens finaste vårhatt från Topshop.

Efter att ha bokat av Ströget gick vi och satte oss på en uteservering. åt lunch och myste i den varma vårsolen. Vi har verkligen haft underbart väder här borta, 16 grader till och med. När vi vandrade omkring lite i stan fick vi för oss att gå förbi Kristiania som är en slags "fristad" här i Köpenhamn. Jag var mest rädd under hela vistelsen och Jonatan skrattade åt mig. Men nu kan jag boka av det från listan iallafall. Avslutade denna dag med varsin kopp kaffe i eftermiddagssolen. Nu är vi tillbaka på hotellrummet och ska fixa iordning oss innan vi ska ut och äta middag. Båda vi två har totalförälskat oss i Köpenhamn och pratar planer om att flytta hit. Det hade ju varit något! <3>/ Jennifer

Gillar

Kommentarer