VÅRA VECKANS PLANER

| Jennifer & Stina

- Bild från i Maj förra året när vi var på en AW hos Presskontakterna! -

Ni verkade ju gilla inlägget när vi berättade våra planer för veckan så vi tänkte "varför inte fortsätta med ett vinnande koncept" hehe.

JENNIFERS PLANER...

Måndag - Idag ska jag plugga, ta igen lite arbete, städa och tvätta typ. Riktiga vuxen-sysslor med andra ord!

Tisdag - Imorgon har jag redovisning på mitt projektarbete, ska bli så skönt att ha det gjort. Efter det ska jag möta upp resten av Devote-gänget som redan kommer infinna sig på Gröna Lund. Efter det har vi två till hemliga destinationer. Ska bli kul! <>

Onsdag - Jag skriver kontrakt på min lägenhet!!! Iiiih är typ lite nervös haha... :) Sen har Lovisa ett event med Nelly på Berns, ska bli kul!

Torsdag - Har inte så mycket planer. Slutspurten i skolan den här veckan så blir till att plugga och bara ta dagen som den kommer!

Fredag - Träffa en vän som jag saknat på lunch. På kvällen tänkte jag och Linus kanske åka till mitt landställe. Längtar dit ut så mycket!

Lördag - Först bruncha med en vän. Sen kommer mina bästisar hem till Stockholm igen, weeey. Vi ska på dagsfest är tanken, var vi ska är dock oklart. Jag röstar på Mister French såklart hehe.

Söndag - Jobb och chilldag. Hoppas på fint väder (som att man inte gör det varje dag haha..) så man kan njuta av solen! Familjemiddag på kvällen.

STINAS PLANER..

Måndag - Jobb, jobb och åter jobb.

Tisdag - Devote har styrt ihop ett roligt event med några bloggare. Vi ska träffas vid 11 för att gå på Gröna Lund. Hur länge sedan som helst jag var där. Taggad! <>

Onsdag - Samma planer som Jennifer, ska på Lovisas event som hon har tillsammans med Nelly.com.

Torsdag - Åker till Göteborg med Filippa, älskar den staden så mycket. Vi ska träffa vänner och gå på en av vän till oss som har studentmottagning.

Fredag - Även denna dag kommer jag spendera i Göteborg. Planerna är Summerburst, så taggad!!

Lördag - Summerburst och härligt göteborgshäng även den här dagen!

Söndag - Åker hem till Stockholm igen. Inga större planer under dagen, på kvällen blir det familjemiddag. <>

Gillar

Kommentarer