"VAD JOBBAR JAG MED?"

| Stina

Jag har fått sååå många frågor från er där ni undrar vad det är jag egentligen jobbar med och hur jag fick mitt jobb.Tycker det är så kul att ni är intresserade och tänkte svara lite kort om vad det är jag egentligen sysslar med och vilket företag jag är anställd av.
Utöver bloggen som är ett av mina jobb så jobbar jag en del på annat håll. Ni som följer mig på Snapchat samt Instagram har säkert minst någon gång skådat att jag lägger ut mycket på häftiga bilar från Volkswagen, Audi eller kanske Porsche. Jag är anställd av Magcom (som är ett bemanningsföretag) och jobbar/jobbat för de ovannämnda bilmärkerna senaste året. Främst står jag på Audi Forum på Hamngatan där jag och några till kollegor från just Magcom har hand om showroomet åt Audi. Vi bemöter dagligen kunder samt vill och kan svara på alla frågor som en kund kan undra över på bästa sätt!
Jag har även blivit tilldelad jobb som tillexempel modell för Ralp Lauren genom Magcom! Så kort sagt är jag anställd av Magcom som är ett bemanningsföretag som jobbar med premium företag och förmedlar premium service åt dessa! Kundbemötandet är i stort fokus och det som vi lägger krut på oavsett uppgifter vi tar oss an. Vi jobbar även med stora event; som när jag i somras till exempel jobbade på ett event i Båstad för Porsche, eller min första arbetsdag på Magcom när jag jobbade på ett event på Grand Hotel.

Jag började egentligen på Magcom när jag gick i gymnasiumet och jobbade nästan enbart helger lite extra. När jag sedan tog studenten har jag jobbat supermycket och trivs så himla bra. Alla kollegor är underbara samtidigt som man även får lära sig så sjukt mycket. Jag känner hur jag bara det senaste året växt så mycket som person genom mitt jobb, allt från att våga ta eget ansvar till alla se saker jag innan inte skulle tänkt på. Jag har även fått uppleva så mycket kul utanför jobbet, som när jag tillexempel fick följa med till Genevé förra månaden men även alla trevliga middagar med kollegor samt vår härliga chef!


Fick berättat för mig idag att det öppnats upp möjligheter för jobb både i Uppsala samt i Malmö. Det finns jobberbjudanden för den som är intresserad av att jobba lite färre timmar (kanske du som pluggar eller så!) eller för den som vill jobba på heltid. Tänkte verkligen på er då!
Någon här som är intresserad eller har någon vän som söker jobb? Ni vet vart ni når mig om ni skulle vara intresserade; här på bloggen eller på min mejl qvarforthstina@gmail.com! :)

Gillar

Kommentarer