UPDATE: LATELY

| Jennifer

Stina och Mickan de eminenta vinnarna av beer pong turneringen haha!

Mickan, jag och Sara! <3

Valborg! Hade inga storslagna planer detta år, som säkert de flesta andra. Det slutade iallafall upp med en väldigt trevlig kväll med de närmaste. Det blev jag, Mickan, Sara, Sara, Albin och Stina hemma i Mickans nya lägenhet. Vi blandade goda drinkar, spelade beer pong och några andra kortspel. Litet och mysigt.

Kollar tillbaka i arkivet och inser att jag ätit väldigt mycket god mat på senaste, haha hur annars ska man fördriva tiden liksom!

Förra helgen var en sån här underbar helg - hängde mycket med familj och vänner! Tog det mest lugnt, vilket jag kände att jag behövde, eftersom det blev lite festligare på torsdagen (valborg). Det var första dagarna på en av de bästa månaderna på året. På lördagen gick jag, Mickan och mamma en promenad runt Djurgården. Slutade upp på 25.000 steg den dagen, ganska nöjd haha.


söndagen brunchade jag på Bistro Boheme på Nytorget med Becka och Stina. Vi hade ett litet möte angående en grej vi planerar för inom kort, håller tummarna att det blir av. Sen åt vi självklart deras amerikanska pannkakor som är magiska. Det var så fint väder hela den helgen, det gör en glad.

Ni måste gå till Creperie Logi i Vasastan, godaste crepesen i stan!

Sanna, jag och Stina!

I onsdags, alltså förra veckan, hade vi bokat in en middagsdejt på Creperie Logi som ligger i Vasastan här i Stockholm men också finns på Gotland och i Åre. Har ätit på deras restaurang på Gotland och vet hur gott det är så hade laddat upp hela dagen. Vi beställde in tre olika crepes som vi delade på och sen två efterrätter. Allt var 10 av 10! Efter det tog vi några glas med vänner. Även det en mycket trevlig kväll!

Min fina fina fina lillasyster och brunch på Strandvägen 1!

I lördags hade jag en av de absolut trevligaste dagarna på lääänge. Tog en lång sovmorgon, åt god brunch, fixade mig i lung & ro (tycker det sätter ribban för hela dagen att man liksom inte stressar när man sminkar sig). Vid 14 mötte jag upp Stina vid Strandvägen 1 där vi åt brunch med några killvänner till Stina. Det var så otroligt trevligt så vi stannade kvar enda till 6 på kvällen. Dessutom var det sjukt varmt, vi satt i ett valv där det var helt vindstilla och 30 grader så alla tog av sig och solade haha.

När vi var klara där drog vi till Diplomat och mötte upp några andra vänner på ett glas. Därefter åkte jag till söder och tog ett glas på Ljungens innan det blev hemgång för min del. Söndagen var lung, åt lunch med Sara och Sofia sen kollade jag serier och myste resten av dagen.

Nu blir det att fixa iordning sig för ett Barre pass som börjar om exakt en timme. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Så länge sedan jag var på Creperie Logi, maaaagiskt gott där!
nouw.com/johannagrahn
Systrarnaq
Systrarnaq,
Jaaa helt fantastiskt gott!! <3
nouw.com/systrarnaq
merelleyakoub
merelleyakoub,
Systrarnaq
Systrarnaq,
Du själv då! <3
nouw.com/systrarnaq
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Mysiga dagar du verkar ha haft! 😃 <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Systrarnaq
Systrarnaq,
Jaa helt underbart att kunna tänka på annat för en sekund! <3
nouw.com/systrarnaq