TVÅ NYA TRÄNINGSFORMER JAG ÄLSKAR

| Jennifer

Den senaste tiden har jag veckan på två nya träningformer som jag bara älskar. Och det är även det jag älskar med att ha Swiftr som träningsapp att man kan testa på massa ny träning. Barren som Sanna håller kommer alltid vara en favorit men vill även tipsa om detta då det är så kul att testa nya grejer. Eller det känner iallafall jag, jag får en kick av att testa nytt vilket jag tror är bra för att hålla uppe en kontinuerlig träning om man vill det vill säga.

Förra veckan testa jag och Stina pole hos Vida pole som ligger på Kungsholmen. Sjukt kul och riktigt bra träning för armarna, varken jag eller Stina kunde kanppt röra armarna två dagar efter haha!

Och idag testade jag på Megaformer hos BeCore för första gången. Även det så jäkla kul, vi körde i 50 minuter men det kändes som 5 minuter för att det var så kul. Sjukt jobbigt dock, ser nästan fram emot träningsvärken jag kommer vakna upp med imorgon hehe.
Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Alltså jag har velat testa pole-träning hur länge som helst men tar mig aldrig för😅 känns lite läskigt men ser så kul ut 🤍

nouw.com/emelivet
Systrarnaq
Systrarnaq,
Tyckte också det kändes lite läskigt för att det var så nytt i början men när det väl släppte var det så kul. Du måste testa! 😃 <3
nouw.com/systrarnaq