TIPS FÖR ATT HITTA DEN PERFEKTA KLÄNNINGEN TILL STUDENTEN

| Tips

Inlägget innehåller adlinks från Chiquelle, Nelly, Na-kd & Asos.

Studenten närmar sig med storm steg, en tid för glädje och firande. I och med detyta betyder det även att det är hög tid att bestämma sig för vad man ska ha på sig under dagen. Annars finns ju risken att klänningen man vill ha på sig tar slut i ens storlek osv.. Vi båda har ju tagit studenten nu, Stina tog förra året och Jennifer för tre år sedan. Därför har vi några tips/råd att dela med oss av när det kommer till att hitta den perfekta studentklänningen för just en själv..

1. Tänk bekvämt! Visst det är viktigt att ha en snygg klänning men att den är bekväm är minst lika viktigt. Välj en klänning som är skön och som du kan röra dig fritt i. Eftersom studenten är en väldigt lång process som håller på från tidig morgon till kväll är den här punkten väldigt viktig!

// 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR //

2. Välj en klassisk klänning! Trender är skitsnyggt men studenten är ju ändå ett minne man kommer bära med sig resten av livet. Därför råder vi att ta välja en "klassisk klänning", så du inte behöver titta tillbaka på bilder och undra vad du bar. Nummer 7 och 9 är typiska klassiska klänningar som alltid går hem.

// 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR // 10. HÄR //

3. Du ska själv trivas i klänningen! Man vet ju själv hur mycket snyggare man känner sig om man trivs i det man har på sig. Så det är super viktigt att du trivs i klänningen du valt ut för dagen! Detsamma gäller självklart skorna, ta några bekvämma skor som du kan ha KUL i samtidigt som de är snygga. För hur tråkigt är det inte om alla andra springer runt och firar medan man själv har för ont i fötterna för att typ ens gå. Tips är att gå in skorna några veckor innan!

// 11. HÄR // 12. HÄR // 13. HÄR // 14. HÄR //

Klänningarna vi valt ut ovan skulle vi båda absolut kunna bära om det var vår tur att ta studenten igen. Älskar ju som sagt nummer 7, Ida Sjöstedt känns som klippt och skuret för studenten! Sen gillar vi även nummer 4 och 8 väldigt mycket. Perfekta skorna är ju helt klart nummer 12, önska ju nästan att man fick ta studenten igen så man kunde ha på sig som. <3>/ Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer