THE PERFECT COAT GUIDE

| Tips

Inlägget innehåller adlinks.

// 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR //

// 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR //

En höstgarderob är inte helt fulländad till man hittat den perfekta kappan. Kappan som fungerar till alla tillfällen i livet, från att bara gå till affären för att köpa mjölk, till en utgång med vännerna eller när man vill se presentabel ut på jobbet.
Det finns några saker man bör tänka på innan man köper en kappa:

- Desto mer pengar du lägger, desto mer valuta får du för pengarna. Just kappor tycker vi att man ska investera pengar i då man får exakt vad man betalar för. Dessutom håller kappan längre, vilket båda i längden är smart för plånboken och miljön. Viktigt här är att satsa på en kappa som är stilren och klassisk, en som fungerar säsong efter säsong. De kappor vi plockade ut ovan är alla lite dyrare än budget och sådan kappor vi anser är klassiska!

- Välj färg efter garderob och utseende! Även detta är en viktig punkt i valet av kappa. Utgå alltid efter vad du har i garderoben när du ska köpa något nytt, fungerar den färgen på kappan med mina andra kläder? Ja? Perfekt! Något som också är snyggt är när brunetter har ljusare färger det liksom lyfter fram alla fina drag. Samma sätt gäller i omvänd ordning, alltså blondiner i mörkare färger. Tänk efter vilken färg du passar bäst i. Tips är att gå på basfärger så som exempelvis svart, mörkblå, grå och beige!

- Tänk på passform och kappan i allmänhet! Det finns ju hur mycket olika kappor och modeller som helst, så självklart kan man ju känna sig lite vilse i kapp-djungeln. Viktigt att tänka på är hur du vill att kappan ska sitta på dig/vad du trivs bäst i. Vill du ha en längre eller kortare modell, en med snörning eller med knappar, och vill du ha krage eller kanske ingen krage alls. Köp inte bara för att köpa, vänta till du hittar en kappa du trivs i.

Det var lite tips från oss när det kommer till att köpa kappor. Eftersom det ändå handlar om ganska mycket pengar är det viktigt att man är säker på sin sak innan man slår till och köper kappan. Ta någon dag eller två för att tänka över saken, Jennifer köpte ju kappa nummer 3 för två veckor sedan och hon gick i säkert en vecka och tänka igenom saken innan hon slog till. Lycka till och se till att hålla er varma nu i höst/vinter! <3>/ Jennifer & Stina


Gillar

Kommentarer