THE MUSIC RUN KOMMER ÄNTLIGEN TILL SVERIGE

| Jennifer & Stina

Today is the day! Idag släpper vi en rolig nyhet som vi har sett fram emot att dela med oss av till er. Vi ska nämligen vara ambassadörer för loppet "The Music Run". Loppet har blivit en succé och har tidigare arrangerats i femton länder över hela världen och i år kommer det alltså äntligen till Sverige och Stockholm.

I loppet kombineras träning och festligheter. Fokuset ligger alltså inte på att tävla och vinna, utan att ha kul med sina vänner och skapa skön stämning under samt efter loppets gång. Det är något vi tycker är så bra och viktigt som budskap, för det ska ju vara kul att träna. The Music Run är ett fem kilometer långt lopp i Stockholm, där vi, de andra deltagarna och förhoppningsvis NI springer genom fem olika musikzoner. När man springer i mål fortsätter festen med att artister som DJ-duon Nause och Södra sidan uppträder.

De fem musikzonerna som spelas under loppet är pop, rock, old school, hip hop och dance. Det roliga är att vi som deltar i loppet får vara med och rösta fram vilka låtar vi vill ska spelas. Loppet äger rum i slutet av sommaren den 26 augusti och anmälan öppnar i dag, den 3 april. Det skulle verkligen vara så kul om ni ville vara med och springa med oss. Då kan vi peppa varandra genom loppet.

Vill ni läsa mer och anmäla er kan ni göra det HÄR! Hoppas vi ses! <3>/ Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer