SVARAR PÅ FRÅGOR OM BARN, KOMPLEX, DRÖMUTSEENDE, MIN UTBILDNING..

| Jennifer, Frågor/Svar

Minns ni att ni hade en frågestund för ett tag sen, ja ett ganska bra dag sedan. Det var i början av december närmare bestämt. Men eftersom jag mådde så dåligt under den perioden i livet valde jag att lägga undan allt som hade med bloggen att göra och jag svarade aldrig med på frågestuden. Därför tänkte jag att jag kunde passa på att göra det idag!

Hur gamla vill ni va när vi skaffar barn? Tack för en sjukt bra blogg (:
Svar: Hmm svår fråga.. när jag var yngre sa jag alltid att jag ville ha barn tidigt, typ innan jag var 25. Men nu känner jag mig inte alls redo, har fortfarande så mycket jag vill göra i livet innan jag behöver lägga allt mitt fokus på en annan människa. Tror jag vill vara runt 30 när jag får mitt första barn faktiskt. Tusen tack! <3

Hur tränar ni? Har ni några övningar ni gillar och kan dela med er av?
Svar: Just nu tränar jag inte alls, skit dåligt jag vet.. Vill verkligen komma igång med träningen igen då jag mår så mycket bättre av det men har ju som jag nämnt varit sjuk och bortrest ett längre dag. Däremot har jag gymkort så direkt när jag börjar må bättre kommer jag ta tag i träningen. Jag gillar att springa/gå på löpband mest och sen göra lite övningar på maskinerna på gymmet mest. Men tänkte att det är något jag och Stina kan gå in på er i ett annat inlägg.

Hur ser relationen med era föräldrar ut?
Svar: Min relation med mina föräldrar är jättebra! Jag träffar dom inte längre varje dag längre då jag inte bor hemma men vi talas vid vid telefon minst en gång varje dag. Sen försöker vi träffas minst en gång i veckan på middagar osv.

Är era föräldrar skilda?
Svar: Det är ingenting jag kommer kommentera här på bloggen då mina föräldrar inte vill synas här och jag måste respektera det.

Har ni några komplex och hur hanterar ni de komplex ni kommit över?
Svar: Just nu har jag inga komplex eller min snea tand är något jag stör mig på och skulle vilja fixa till samtidigt som jag ändå tycker att skavanker är fint och formar oss som individer. När jag var yngre hade jag komplex över flera saker, tyckte b.la. att det var jobbigt att jag hade "små bröst". Komplex och hjärnspöken är något man måste jobba med. Det går inte över på en dag eller en månad. Utan det är något som man över tid måste lära sig att acceptera och omfamna. Idag är jag mer än nöjd med mina bröst och skulle inte vilja ändra dom.

Vilka är era favoritrestauranger/barer i Stockholm för en spontan tjejkväll? Massa kramar, ni rockar!!
Svar: Hmm svårt, det känns som att det var evigheter sedan jag var ute i Stockholm nu då jag varit bortrest och sjuk innan det. Men jag gillar verkligen Kasai, dit kan man gå för att äta en festligare middag men även som ett ställe att ta en drink på innan man går vidare till festen. Sen gillar jag även S1 men det tror jag ingen missat haha! Finns så många fler ställen men helt ärligt står det still i min hjärna just nu.

Tre bilder från en av höstens bästa festhelger - The Take Over i Göteborg.

Hur tycker du att en bra vän ska vara? Hur ser dina vänskapsrelationer ut generellt? Kram!
Svar: Jag tycker en bra vän ska vara någon som bryr sig om en. Det behöver inte vara någon man träffar varje dag eller ens pratar med varje dag men när man väl ses/pratar är allt som det alltid varit. En bra vän ska vara någon alltid lyssnar, stöttar och försöker få en må bättre när man själv inte ser någon utväg. Jag hoppas och tycker själv att mina vänskapsrelationer ser ut så som jag precis beskriv det. Krram!

Hej, älskar er blogg!!! Kanske lite personlig fråga men det är så många som undrar... varför gjorde du och ditt ex slut? 😟 hejar på er i framtiden
Svar: Hej! Tack så mycket! Jag vet inte om du menar mig eller Stina faktiskt.. Stina har ju svarat för sin del iallafall och jag har redan besvarat denna fråga för länge sen och jag vill inte dra upp mitt ex i bloggen heller med respekt för honom med tanke på att jag har en ny pojkvän nu och det var över ett år sedan vi gjorde slut.

Ni kanske redan svarat på den här frågan innan men vad tycker ni är attraktivt hos en kille?
Svar. Förut när jag var yngre skulle jag alltid besvarat den här frågan på ett mer utseendeplan. Men nu när jag blivit äldre har jag märkt att jag helt ändrat min. Det mest attraktiva hos en kille är en fin insida och med en fin insida menar jag någon som genuint bryr sig om än, är omtänksam, har humor och är pålitlig. Sen är ju utseendet alltid ett plus hehe!

En bild från i Augusti förra året när jag och denna fina kille var på Mallorca. tillsammans.

Hej fina ni! Jennifer du skrev tidigare att du ville jobba med mode utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Vilket jag också är intresserad av. Men den ända frågan är hur gör man det? Och vilka företag kan an jobba med ifall man inte vill starta eget? Vad har du tänkt att jobba med? Sen tänkte jag även fråga om hur det var att plugga på Södertörns högskola eller högskolan generellt. Var det tufft? Hur blir det med vänner där? Får man nya vänner eller är det bara som en arbetsplats typ? Vad var det bästa/sämsta med högskolan och är det sant att studentlivet suger där, lol. Är inte ute efter VÄRLDENS studentliv som i typ Uppsala men man vill ju ändå ha lite kul .
Svar: Hej! Ja precis, mode och hållbarhet och hur man kombinerar dessa på bästa möjliga sätt är något jag vill jobba med i framtiden. Hur man gör? Det vet jag inte själv! Men i dagens samhälle har miljön och vårt ansvar som medmänniskor gentemot miljön uppdagats allt mer. Nästan alla större och etablerade företag även modeföretag har idag en hållbarhets- eller CSR-avdelning så där skulle jag vilja jobba! Mer än så vet jag inte just nu, lovar att återkomma när jag har en plan!
Det är absolut svårt att plugga på högskolan, det krävs mycket tid, disciplin och engagemang av en själv. Men i slutändan är det så värt det om ni frågar mig, nu har jag min kandidat som jag känner att jag kan luta mig tillbaka på. Jag är inte rätt person att fråga ang. studentliv osv eftersom jag knappt varit med på några av de "aktiviteter" osv som min klass haft då det alltid krockat med annat. Men jag tror absolut att det blir vad man gör det till, vill man ha studentliv även i Stockholm kan man få det. Tror dock att Stockholms Universitet är det stället du ska söka dig till om du vill ha mer studentliv.

Hur mycket tar ni för att göra ett samarbete? Tänker typ när ni skriver här på bloggen eller insta!
Svar: Det beror absolut på vilken omfattning och på vilka kanaler vi/jag gör samarbetet! Tänker inte gå in på summer men vissa månader är det bättre betalt än andra! :)

Varför bytte ni till now från devote? Känns ju som att de typ är samma sak så har undrar. Kram!
Svar: Om jag ska vara helt ärlig var jag så trött på Devote på slutet.. det fanns ingen man kunde kontakta eller som typ ens jobbade på portalen så vi fick nog och sökte oss vidare. Då stod Elin där med öppna famnar och det kändes så självklart att vi skulle gå över till Nouw. Nouw jobbar mycket med sina profiler, bryr sig och hjälper en med exakt allt man behöver ifrån samarbeten till rådfrågningar.

Det var mina svar på frågestunden. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Mathilda,

Vilken kul läsning! Kul att få lära känna er mer 😊

www.mathilba.se
Systrarnaq
Systrarnaq,

kul att du tycker det!! 😘

nouw.com/systrarnaq