SVAR PÅ FRÅGOR

| Frågor/Svar

Stina! Lyssnade på din medverkan i moderskeppet och vill bara säga att du är så grym. Det är ni båda! Vill även berätta att ni inspirerat mig att bli vegetarian och har idag ätit vegetariskt/veganskt i ca två månader. Bästa beslutet jag tagit i mitt liv! Tack för en grym blogg
Gud vad kul att höra! Va lite nervös innan podcasten skulle spelas in, då jag aldrig har varit med i en, men det rullade på bra! Killarna bakom Moderskeppet är ju så underbara. Och vad kul att du gjort ett så smart val. Tack själv för din fina kommentar!

Vart är din klänning ifrån Stina? Vilken färg och storlek osv?
Den är från Sofia Moore och är modellen Capri Dress. Hade storlek 34 i denna och färgen var Snövit. Så himla fin! Kände mig som en princessa i den.


Hej tjejer! Jag och min bästis ska till Stockholm nästa helg och skulle uppskatta lite tips på restauranger och uteställen. Bor på hotell vid Stureplan så de är väl i dessa kretsar vi kommer vara mest. Kommer man ut på klubbar som 18åring en lördag i Stockholm? Hur ska vi gå tillväga och vilka ställen rekommenderar ni? Tipsa gärna om bra restauranger eller annat mysigt som skulle göra vår helg fantastisk. Hoppas ni har tid att svar, puss.
Hej! Vad kul, vi får ofta frågor om tips på vad man kan hitta på i Stockholm. Jag, Stina, som är ute och flänger en del har ändå rätt bra koll. Jag tänkte göra ett inlägg med tips inom snar framtid!

Hej! Jag vet att ni två är vegetarianer och jag tänkte bara fråga hur ni äter. Äter ni mycket färdiga produkter som man köper i frysdisken eller föredrar ni att göra mat från grunden? Vad är eran favorit-vegetarian-rätt? Äter ni fisk? Kram och tack för en bra blogg. PS. det vore jättekul och intressant om ni kunde göra ett inlägg om er "vegetarism" eller hur man nu säger haha! Hur ni äter, vad ni äter osv
Hej! Vi äter sällan färdga produkter från frysdisken hemma, enbart om vi möjligen skulle vara ensamma hemma och måtse laga något snabbt. Annars föredrar vi och vår familj att göra mat från grunden då det är mycket frächare. Vår favoriträtt är linsbiffar med klyftpotatis och fetaostsås. Vi kan självklart gå in mer genomgående om vår kost i ett inlägg!

Kan ni inte göra ett inlägg om tips på snygga skidoutfits?
Självklart! Så taggad på att åka skidor nu när snön kom!

Åh jäklar va fina färger ni har på läpparna, blir helt kär.. vad är det för färg o vart är de ifrån? Båda färgerna är från Lumenes serie "True Passion". Vi blandade lite mellan färgerna här nedan.

>

Gillar

Kommentarer