SVAR PÅ FRÅGOR

| Frågor/Svar


Är Marcel din nya kille? Hur träffades ni?
Svar: Nej Marcel är inte min kille utan en vän till mig! Vi lärde känna varandra hemma i Stockholm för ett bra tag sen, ca 3 år sedan om jag minns rätt. Han har flyttat till LA sedan ett tag tillbaka, underbar människa verkligen!


Älskar när ni svarar på frågor, upplever att bloggare inte bryr sig om sina läsare längre vilket det verkligen känns som att ni gör. Eloge till er :) En fråga jag har är varför ni inte bor med varandra längre?
Svar: Vad kul att höra! Vi älskar när ni kommenterar och engagerar er. Det gör oss mer motiverade att blogga också, känns som vi är som en liten familj här och har varit sedan många år tillbaka! Ni får jättegärna fråga hur mycket ni vill, inga frågor är för dumma och vi svarar gärna. Varför vi inte bor med varandra längre är för att Jennifer fick en lägenhet och tog chansen att få testa på vuxenlivet på nytt, sen så flyttade Stina också. Även fast vi ej bor med varandra så träffas vi nästan varje dag och hänger. Även fast jag saknar att bo med Jennifer så vet jag att det är bra för vår relation att vi inte är med varandra hela hela tiden. Vi bråkade väldigt mycket när vi bodde tillsammans, som de flesta syskon gör, så det är väldigt skönt att slippa det nu och bara få ha trevligt när vi umgås!


Is it easy for a feed? Can you post all the photos you want or you are sometimes restricted? I love your feed so much!
Svar: First of all, THANK YOU! I Always use the same effects so it's easy for my pictures to always fit in my feed. Sometimes I think about the colors, and I don't want to post to dark pictures in a row etc, so yes I have to be restricted sometimes but i usually think about it before I take the photos so I can post it. Sometimes pictures don't fit perfectly in the feed but then I just think "fuck it I want to post it anyway" and the I do. I think it's important to not think about it too much and do what you like, and then the followers will like it too!


Såå fin du är!! Var ifrån kommer kjolen?
Svar: Tack så jättemycket! Kjolen är från Gina Tricot, vet ej om den fortfarande finns kvar men de har tusen fina plagg och kjolar så kika på deras hemsida!


KRAM! / Stina

Gillar

Kommentarer