SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 2

| Frågor/Svar

Varifrån kommer den lila bikiniunderdelen från förra inlägget, superfin! Kram
Svar: Köpte den i en liten butik när jag var i Venice Beach förra våren! Kvinnan som hade butiken sydde till bikinin för hand, vet tyvärr inte vad butiken hette men den låg efter strandpromenaden!

Hej hej, Stina har du några planer för vad du vill göra efter studenten? Kram!
Svar: Jag ska nog tyvärr inte göra de klassiska som alla andra gör: åker till Asien i 3 månader.. Jag ska jobba en del! Jag sedan väldigt ung ålder varit oerhört motiverad och vill göra en bra karriär inom arbetslivet. Planen är att stanna hemma och jobba, åka på lite resor då och då och förmodligen plugga vidare: Berghs är ett alternativ just nu iallafall!

Vad använder ni för produkter för håret?
Svar: Stina: Fick massa toppenprodukter från Wella som är de enda jag använder mig av just nu! Schampoo och balsam som är perfekt om man vill ha kalla toner i håret (ska visa er de i bloggen sen, så sjukt bra produkter!) sen använder jag mig av en "lotion" som gör håret lent och skyddar mot värmetänger.
Jennifer: Jag använder mig av Oribe´s shampoo, balsam och hårinpackning. När jag vill kalla ner håret lite extra använder jag en hårinpackning från Maria Nila.

Vem av er är mest ordningsam?
Svar: Jennifer är definitivt den som är mest ordningsam av oss! Stina är en liten virrig slarv-pelle!

Vem är bäst på att laga mat?
Svar: Stina är grym på att laga mat. Inte för att hon gör det så ofta, men när hon väl lagar mat blir det alltid sjukt gott.

Jennifer, har du & Jonathan några planer på att flytta ihop?
Svar: Ja, det har vi! Vi har pratat en del om det. Så som det ser ut nu kommer jag nog vilja flytta hemifrån själv först. Men efter vi båda pluggat klart har vi pratat om att köpa lägenhet tillsammans.

Hejsan! Vad är era största tips till någon som vill satsa på en lite större blogg? Kram!
Svar: Hej! Våra absolut bästa tips är att försöka nischa in bloggen på något speciellt, ex skriva mycket om mat eller mode. Det finns så himla mycket bloggar nu för tiden så för att kunna slå igenom måste man verkligen ha en nisch tror vi! Sen är bildkvalitén otroligt viktig också, det kan vara kul att varva med lite mobilbilder ibland men vi skulle absolut säga att man ska investera i en bättre kamera om man vill satsa på bloggen. Kram!

Vad var det för toning du la i håret Jennifer som du skulle tipsa om?
Svar: Juste! Glömde helt bort att tipsa om den. Det är den ni ser på bilden har under från Maria Nila i nummer 0.2. Det står på förpackningen att den bara ska vara i i 5-10 minuter men jag tycker knappt det ger något resultat så brukar ha i den i cirka 1 timme. Eftersom det är en hårinpackning så sliter det knappt på håret till skillnad från silvershampoo!

Vad gillar ni för musik?
Svar: Något vi båda älskar är lite äldre musik från 70- och 80talet! Annars har vi väldigt bred musiksmak, Stina är lite med musikintresserad än Jennifer dock.


Kan ni tipsa om snygga svarta kappor som man kan anävnda i vår? Dom ska inte vara för långa! :)
Svar: Ja absolut, nelly och na-kd har massa snygga kappor just nu!


Hej! Kan ni tipsa om bra silver shampoon förrutom Maria nilas produkter?
Svar: Hej! Vi använder bara Maria Nila´s hårinpackning när vi vill kalla ner vårt hår. Men ett silvershampoo vi använt tidigare som vi älskar är Loreal´s, så det är ett tips!


Stina! Vad tycker du om din klass?
Svar: Jag kom in väldigt sent i klassen jag går i nu och hade inte riktigt som mål att lära känna folk då jag ser skolan som ett ställe jag vill lära mig och få bra betyg och inte ett ställe för att skaffa vänner. Jag är därför inte så nära folk i min klass utan brukar sätta mig längst fram, vara tyst och sen gå hem. De jag dock har pratat med lite mer är supertrevliga! Klassen över lag är väl inte den bästa jag gått i.


Jennifer, bor du fortfarande hemma?
Svar: Yes I do! Jag sparar pengar varje månad till att kunna köpa min egna lägenhet, då jag helst inte vill hyra. Men efter sommaren kommer jag nog försöka hyra något till jag gått klart skolan. Ser så mycket fram emot att flytta hemifrån och möblera min första egna lägenhet!


Tycker ni att ni är trevliga personer?
Svar: Ja det skulle vi säga att vi är. Våra föräldrar har gjort ett bra jobb med oss, haha!


Vad känner ni att ni har gjort för att vara förebilder? Att ha en blogg?

Svar: Vi definierar inte oss själva som förebilder. Men om det är något vi tycker vi gjort lite extra bra är det att visa den vegetariska och mer hälsosamma livsstilen på sociala forum. Försökt att ta upp ämnen och dela våra åsikter har också varit en viktig faktor för oss. Men som sagt ser vi oss inte som några förebilder och ingen är perfekt!


Stina, yogar du fortfarande?
Svar: Nej! Men jag funderar på att börja igen! Älskade yoga.


Stina vad jobbar du med förutom bloggen och Solidaritet? :) Kram!
Svar: Jobbar på Volkswagen Showroom vid Norrmalmstorg och säljer bilar, ska dock börja på Audi snart vilket ska bli så kul! Gör även modelljobb ibland. Sen har jag en del spännande jobb på g!


Vilka bloggar läser ni och lyssnar ni på några podcaster? :)
Svar: Vilka bloggar vi läser har vi svarat på i frågestund del 1. Vi lyssnar inte på så många podcasts alls, vi tycker isånnafall att det är roligare med videos. Är det någon podcast vi lyssnar på är det p3 dokumentär!

Kan inte ni göra videobloggar oftare? Ni gjorde det en del förut men nu var det länge sen! Ni kanske kan svara på frågestunden i en vlogg och sen skulle det vara kul om ni diskuterar vissa ämnen ibland och kanske att man får hänga med er under en dag Eller nån festkväll?
Svar: Vi har faktiskt ett litet projekt på gång som kommer att innehålla lite mer rörligt material. När det sätter igång är vi inte helt säkra på, men det lär ni märka! Om ni skulle uppskatta att vi gör mer videos skriv gärna det och säg det så vi vet! :)

Gillar

Kommentarer