SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 1

| Frågor/Svar

Stina, blir du sugen på att ha ett förhållande när du ser att Jennifer har det? Eller föredrar du att vara singel?
Svar: Jag brukar inte jämföra mig med Jennifer och är inte på något viss avundsjuk eller liknande på att hon har ett förhållande. Jag föredrar att vara singel framför att vara med någon bara för att ha ett förhållande. Jag vill vara med någon jag är hundra procent säker på att jag älskar och kan ge allt till, och innan jag finner de så föredrar jag att vara singel! Sen är jag självklart superglad för Jennifers skull och att hon hittat en sån fin kille som Jonatan!

Skulle ni helst: Bli dumpad eller dumpa? har ni vart med om det?
Svar Stina: Helt klart dumpa! Har aldrig blivit dumpad ur ett förhållande, utan bara av killar jag "dejtat". Har haft två förhållanden och jag var den som gjorde slut i båda. Jennifer: Jag dumpar nog också hellre även fast man inte vill tvingas göra något utav de. Jag har blivit både dumpad och dumpat killar.

Vad gör ni på fritiden förutom att blogga resa osv?
Svar Stina: Jag hänger med mina vänner & festar. Älskar att sitta på Vau De Ville på Norrmalmstorg eller Strandvägen 1 med mina tjejer och snacka killar. Kvällstid föredrar jag att festa, om jag inte har något trevligt sällskap för en myskväll. Får jag välja föredrar jag myskväll framför fest! Jennifer: Jag studerar som ni säkert vet, sen försöker jag träna iallafall minst 2 gånger i veckan. Hänger med vänner och min pojkvän mycket. Går ut kanske varannan helg annars älskar jag myskvällar jag med! Sen är fika bland det bästa jag vet haha!


Hur är eran relation? Bråkar ni mycket??
Svar: Vi bråkar väldigt mycket, men eftersom ingen av oss är långsinta så löser vi det alltid relativt snabbt. Skulle väl säga att vi iallafall tjafsar minst en gång per dag, men stora bråk är lite mer sällan. Eftersom vi jobbar tillsammans med bloggen blir det lätt intriger angående om någon inte gör sitt jobb osv.

Vilka är era favorit klubbar? Vilka bra kommer man in på när man är 18? Solidaritet har jag hört en del om, kommer man in om man är 18 en helg?
Svar Stina: Solidaritet såklart! Haha, sen så älskar jag att hänga på Hotellet, inte lika "klubbigt" men alltid roliga och speciella event. Vad jag vet kan 18 åringar (98or detta år) komma in på Cafét, Collage och alla de där klubbarna utan problem. Solidaritet har dock än så länge inte släppt in 98or och man kommer även inte in där på helger om man inte är 23+. Jennifer: Mina tider som partypingla över över hehe, skämt o sido. Favoritställerna är Spittan, Solli och Wall.

Frukosttips? :) Undrar även om ni kan skriva lite mer om vad ni äter! Känner inte många vegetarianer men behöver lite inspiration från en vanlig vardag! ;)
Svar: Vi har tänkt att vi ska börja dela med oss mer utav vår vegetariska kost då många har förfrågat det! Och då tänkte vi många frukost, lunch och middagstips. Några tips bara lite snabbt är chiapudding, smoothie, ägg och fruktsallad. Vi äter alltid stora portioner till frukost och helst sitta i minst en timme, men andra ord ingen stress alltså! Bilden nedan är en frukost-perfektion..

Vilka bloggar läser ni? :)
Svar Stina: Min favoritbloggare är Janni, annars läser jag hur många bloggar som helst, försöker ha koll på vad som försiggår i bloggvärlden. Läser alltid mina vänners bloggar! Jennifer: Min favoritbloggare är Janni som Stina. Sen läser jag många bloggar på devote och nouw, b.la Fredrikas, Toves, Biancas, Filippas osv.


Om ni fick 30.000 i handen var just nu, vad skulle ni göra för pengarna?
Svar Stina: Skulle vilja svara spara, men om jag känner mig själv rätt skulle jag bränna de på något onödigt som en Chanel väska. Jennifer: Eftersom jag sparar så mycket hela tiden hade jag faktiskt unnat mig något, skulle nog ta med mig pojkvännen till Maldiverna eller någon annan paradise ö.


Har snart bal och just nu känns det helt hopplöst att hitta klänning, skulle ni snälla kunna göra ett inlägg där ni tipsar om fina balklänningar? Kram!!
Svar: Absolut kan vi fixa det! Kram


Vad är det roligaste ni fått göra genom bloggen?
Svar: Att få resa till olika destinationer och gå på en mängd roliga event. Det bästa är ändå att man får chansen att lära känna så underbara personer.


Vilka är nyckelplaggen i vår?
Svar Stina: En bombajacka i en pastell färg! Jennifer: En vit blus med vida armar, passar till allt!


Lite konstig fråga kanske men eftersom vi går på många event träffar vi säkert många bloggare och så. Vem är den trevligaste ni möt i bloggvärlden?
Svar Vi känner/har träffat många av bloggarna som varit med ett tag och är stora eftersom vi hängt på samma event i nästan 4 år nu. Vissa har man klickat mer med och vissa mindre, överlag tycker vi alla är väldigt trevliga, med fåtal undantag. Men det behöver vi inte ta här! :)


Vad hände med fotbollen Stina? Vad vill du plugga vidare till (om du planerar det)? Hur trivs du på Jensen? Vet att du är väldigt duktig så undrar varför du inte valde någon av de mer seriösa skolorna?
Svar: Jag slutade, efter jag fick problem med hjärtat kom jag aldrig tillbaka i samma form. Vi bytte även tränare och de tränarna som tog över tyckte jag inte alls behandlade mig bra vilket resulterade i att jag inte orkade spela kvar i mitt lag. Jag hade gärna fortsatt med fotbollen och det är tråkigt att ett par dåliga tränare kan göra så man lägger av, borde inte få vara så och det är tråkigt! / Jag vill plugga vidare, men inte direkt efter gymnasiet. Först vill jag jobba och sen är planen att antingen plugga juridik eller något med PR/Media inriktning. / I och med att jag blev sjuk och slutade på fotbollen var jag även tvungen att hoppa av skolan för att återhämta mig i ett halvår. Jag ville därför byta skola helt från Kärrtorp där jag gick då, då jag inte ville se mina vänner i klassen ta studenten medan jag skulle gå kvar utan dom i ett år till. Jag ville gå i en skola i stan, och eftersom jag läser Ekonomi Juridik så var Östra Real eller Jensen Norra de alternativen jag hade att välja mellan. Östra tyckte jag inte alls verkade intressant då jag inte fått ett bra intryck av skolan, så därför ville jag prova på Jensen. Det passar perfekt för mig som jobbar så pass mycket att gå i en skola som har ett schema anpassat just för det. Dessutom tycker jag inte Jensen är en oseriös skola, jag tycker tvärt om att lärarna är bättre än på de kommunala skolorna jag gått på.


Hur ser ni på ert ansvar i denna "skönhets-hets", anser ni er ha ett ansvar att visa verkligheten eller hur tänker ni kring detta? (Tänkte i och med att bloggare har väldigt stort inflytande på detta idag i och med att ni (och andra bloggare) jämnt och ständigt tar väldigt perfekta bilder.)
Svar: Riktigt bra fråga! Vi försöker väl att visa upp att det finns inget så kallat "perfekt liv" utan en verklighet. Alla har vi svackor och för oss är det viktigt att kunna berätta det i bloggen, exempelvis någon dag när allt känns skit eller vi känner oss fula. Sen är det självklart att vi till majoritet visa upp de bättre sidorna också, därav en del som du säger "skönhets-hets" faller in. Vi ser absolut ett ansvar att få folk att förstå att hur perfekt något än ser ut, finns det alltid en baksida. Något man ser mycket av i bloggvärlden. Det är ett rikitgt intressant ämne och något vi vill lyfta i ett inlägg. Stay tuned!

Vi svarar på frågestund del 2 senare i veckan. Puuh detta tog ett tag men nu är vi äntligen klara, hoppas ni blev nöjda med svaren! Har ni några frågor ställ de här nedanför så svarar vi på dem nästa gång också. Kram och godnatt! <>/ Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer