SVAR PÅ FRÅGOR

| Frågor/Svar

Jättefin blogg tjejer! Får jag fråga hur ni kommer in på alla dessa stureplansställen? Haha, verkar omöjligt om man är under 23. kram!
Svar: Tack så mycket! Jennifer är ju 23 så för henne är det ju inge problem med ålder what so ever. Jag (Stina) som är 20 har bara sett till att jag har bra kontakter så jag kommer in, handlar ju mycket om sånt när det kommer till listor osv. Antingen känner jag eller någon av mina vänner någon som kan fixa så vi får ålder ok på våra listor om vi går till ett ställe som har högre åldersgräns.

Har du någon pojkvän Stina? Känns som du är så hemlighetsfull hela tiden med sånt. Kram
 Svar: Haha ja jo har alltid gillat att vara hemligthetsfull med just den biten i mitt liv. Enda sen jag var 15 har folk gillat att lägga sig i mina förhållanden. Varit med om och hört det ena och det andra; dejtat killar jag aldrig träffat, att jag varit otrogen (skulle ALDRIG vara), följare som försökt förstöra förhållanden eller helt enkelt försökt börja träffa mina ex för jag skrivit om de på bloggen. Någon dag kanske jag blir mer öppen, för vill ju kunna dela med mig av den biten i mitt liv med såklart! Men just nu har jag ingen pojkvän, är singel och trivs bra med det!

Hur långa är ni? Fått en uppfattning om att ni är rätt korta när jag ser er på bilder brevid andra, men ändå någon konstig anledning av att ni är långa.. Haha! Skulle vara kul att veta!
Svar: Jennifer är 168 (hon säger att hon är 170 men de tror jag inte på haha!) (mätte mig i veckan Stina och var precis 170 cm haha) och jag Stina är 175cm. Så Jennifer är väl medellängd och jag är lång. Förstår att det kan vara svårt att se på bilder då man ibland står brevid långa personer och sedan jättekorta. Kram!

Hur har du fått till dina lockar? De är otroligt fina!
Svar: Tack så mycket! Jag lockar de helt vanligt med en locktång, ibland med en plattång. Kanske kan göra någon tutorial i videoformat om ni vill?


Några olika typer av lockigt jag brukar stylea själv. Vad föredrar ni? Kul att veta! :)

KRAM / STINA

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Hade varit så uppskattat med en video på hur ni lockar håret 😍😍
nouw.com/lindawallin
LovisaLein
LovisaLein,
så roligt inlägg!
nouw.com/lovisalein