STOR RABATT PÅ SKÖNHET JAG INTE KAN LEVA UTAN

| Tips, Jennifer

Tarte - Shape Tape -20% off HÄR

Har testat många concealers i mina dagar, denna är fortfarande en slående favorit! Tror inte någon har missat alla lovord den fått på diverse forum. Den täcker exakt allt man vill och detta är definitivt något jag själv kommer beställa hem NU innan de hinner ta slut. Själv har jag färgen "light sand".

Urban Decay - All Nighter -20% off HÄR

Setting sprayarnas setting spray! Den här kan jag inte leva utan, får så snyggt glow och sminket sitter på plats hela dagen!

Xbrow -25% off HÄR // Xlash -25% off HÄR

För någon månad sedan började jag använda mig av Xbrow och Xlash och resultatet är verkligen WOW! Upplever att jag fått betydligt längre och fylligare ögonfransar samt fylligare ögonbryn. Kan verkligen rekommendera dessa produkter, nu är de dessutom på -25% off!

Dermalogica - UltraCalming Serum -25% off HÄR

Nästa tips är en perfekt exfoliering för lite känsligare hy, Går att använda dagligen och minskar porer. Tycker jag fått betydligt färre blemmor av denna. Ska själv passa på beställa en nu när det är -25% off!

Ole Henriksen - Lets get Luminous -25% HÄR

Dessa ör helt klart tre favoriter när det kommer till hudvård. Jag älskar Ole Henriksens produkter och fick det här av en vän för någon månad sedan. Den ger lyster, jämnar ut min röda toner och återfuktar vilket man verkligen behöver nu. Perfekt att unna sig själv eller köpa och ge i julklapp till någon man bryr sig om!

YSL - Black Opium 25% off HÄR // YSL - Libre 25% off HÄR

Två parfymer jag inte kan leva utan och helt sjukt att de är på rabatt, 25% off dessutom, då de aldrig brukar vara det! Black opuim har jag alltid på mig när jag går ut och Libre till vardags. Får alltid så mycket komplimanger för min doft när jag har på mig de!

Gillar

Kommentarer