SPIRULINA BOWLS, SKRATT & LITE SHOPPING

| Jennifer

Åh vilken härlig torsdag jag har haft so far!
Mötte upp Subhani & Elin vid Mariatorget strax efter 11 för ett besök på Malaho Hälsocafé. Man skulle nästan kunna tro att jag är sponsrad så mycket som jag hänger där men det är jag faktiskt inte..tyvärr haha! Jag provade på något nytt idag och tog en spirulina bowl istället för acai. Måste säga att spirulinan nästan var ännu godare om det ens är möjligt? Jag älskar den verkligen!

- Först en bild på mig & Elin och sen på Subhani. Finaste tjejerna! -

Efter vi ätit upp satt vi kvar en stund och bara pratade och skrattade. Sen fick jag ett litet shoppingsug, känner helt ärligt inte att jag har något jag vill ha på mig just nu. Vi sa det att det är så underligt att det är man själv som väljer exakt vad man har i sin garderob och ändå när det kommer till kritan vill man inte ha på sig någonting utav det.. Så vi åkte in till stan för att kika lite i affärer efter vår mysiga lilla dejt. Jag kom faktiskt hem med en blus och ett par boots rikare, så jag är mer än nöjd!


Tänkte att jag kunde slänga in dagens outfit också när jag håller på, hade sån klädångest när jag skulle gå hemifrån imorse och det slutade med att jag fick slänga på mig det första bästa jag testade för att inte komma försent..

// Skinnjacka Gina Tricot // Klänning Nelly // Lårhöga stövlar Unisa //

Nu är jag hemma igen efter några timmar på stan. Det är helt galet hur trött man kan bli att att bara kolla i butiker, håller ni inte med mig? Väntar på att Linus ska komma hem så ska vi laga middag och ha myskväll. <3><3><> / Jennifer

Gillar

Kommentarer