SÖNDAGSLISTA

| Jennifer

- En bild på mig & fina Lovisa från i måndags! <3>

Bäst hittills denna vecka: I tisdags när jag & L firade alla hjärtans dag var helt klart det bästa med denna vecka. Jag hade som jag skrev tidigare i bloggen hade jag verkligen världens mysigaste dygn.

Sämst hittills denna vecka: Jag känner en stor stress när det kommer till skolan, har knappt hunnit sätta mig ner och börja skriva på mitt projektarbete som ska vara klart snart. Ska försöka ta igen det nästa vecka.

Vad jag har på mig idag: Idag har jag bara varit på stan, fönstershoppat och fikat med mamma därför valde jag sköna kläder. Blev en hoodie, jeans och ett par sneakers så man kan gå långt hehe.

Nästa vecka ser jag fram emot: Jag ser fram emot att gå på roliga event, bla Make Up Store fashionshow osv. Sen ser jag fram emot helgen (redan haha) på fredag ska jag mysa med L & på lördag blir det utgång för att fira löning med några vänner.

Vad har du gjort idag: Eftersom typ hela dagen har gått redan skriver jag vad jag gjort istället. Tog sovmorgon, varit på stan med mamma, kikat i affärer och brunchat på Gretas för andra gången denna vecka.

Morgondagens planer: Imorgon ska jag sitta i skolan några timmar för att skriva på mitt arbete. Sen ska jag träffa en gammal vän på en sen lunch/middag och på kvällen är jag sugen på att tvinga med L på bio. Jag som inte annars brukar vara världens fan av bio, fick ett sug efter det nu. Skulle vilja se Fifty Shades Darker, har hört från några vänner att den ska vara riktigt bra haha!

Vad ska du göra nu: Jag ska laga indisk (vego såklart) gryta. Vid 8 kommer L hem till mig, så ska vi mysa och kolla serier resten av kvällen. Bara ladda om batterierna för en nya vecka med andra ord.

Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer