SOMMARENS BEAUTY FAVORITER

| Tips

Vi får ju äran att testa på många nya produkter i samband med pressutskick, event osv. Det är verkligen kul att testa nya produkter och det är på så sätt vi hittat nya beauty favoriter. Produkterna ovan är några vi fallit lite extra för och verkligen inte kan klara oss utan nu i sommar..

1. Shampoo och Balsam från Maria Nila, man känner verkligen hur bra dessa produkter är för ens hår. Dessutom är förpackningarna ultimata om man ska ut och resa då det är 100 ml i varje behållare. Ett litet resetips, finns att köpa HÄR!

2. Ögonskuggspalett från Kat Von D, en plattet med de perfekta matta färgerna till ögonen. Alla är så fina och har riktigt bra pigment dessutom. Vi använder oss av paletten nästan innan varje utgång så den är väl använd, men ser ändå knappt rörd ut!! Hittar ej denna, men vet att den ska finnas på Sephora.

3. Bronzer Hoola från Benefit, nu på sommaren när man får lite egen färg behövs oftast inte lika mycket smink. Vi brukar istället använda oss av lite brunpuder och fastnade för denna när vi fick hem den i början av Juni. Bronzern ger sjukt snyggt resultat samtidigt som det ser naturligt ut. Även denna produkt finns på Sephora.

4. Läppenna och Liquid lipstick från Gerard Cosmetics, här snackar vi snygga läppar! Vi älskar matta liquid lipstick och de grymma med dessa är att det sitter som berg när man väl satt på de på läpparna. Så fin sommarfärg dessutom, ni hittar produkterna HÄR!

5. Torrschampoo från Moroccanoil, säg hej till VÄRLDENS bästa torrschampoo! Det är violetta toner i vilket ger det ett riktigt snyggt resultat på oss blondiner och det luktar gudomligt. Håret känns inte heller sådär tugnt och äckligt som det annars kan göra när man använder torrschampoo. Har räddat oss otaligt många gånger denna sommar. Supertips! Ni hittar den HÄR!

Hoppas ni gillade tipsen, kram! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer