SISTA DAGEN PÅ 2017

| Jennifer

Sista dagen på 2017, hur sjukt är inte det? Det här året her verkligen gått sjukt snabbt. Det har både haft sina höjdpunkter och dalar. Jag tycker det känns skönt att lämna 2017 bakom mig för att börja om på nytt och hoppas på ett bättre år.

Nog om mitt år, det här inlägget tänkte jag dedikera till min sista dag 2017 som faktiskt spenderats riktigt bra. Vi var ett gäng på cirka 8 pers som hyrde cyklar och cyklade längs med hela ön på Gili. Sen stannade vi på ett så fint ställe för att sola, bada och äta lunch. För mig fick det bli nachos i vanlig ordning hehe... Efter lunch badade vi ännu mer och jäklar va solen tog alltså. Det ser kanske lite molnigt ut på bilderna men solen strålade i princip hela dagen. Vid fyra cyklade vi hem till hotellet igen och stannade på vägen för att köpa lite bubbel. Självklart ska vi fira nyår härifrån ikväll! Men nu är klockan snart 9 på kvällen här så det är dags att börja fixa sig och välja kläder.

Vi hörs igen nästa år, va sjukt det känns när man säger det. Ha världens nyår och omringar er med människor ni tycker om. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Ser ut som om det va ett fantastiskt ar! Gott Nytt!! 😊 <3
nouw.com/gabriellamadeleine