Q & A CANNES

| Frågor/Svar

Hur många dagar var ni där och tyckte du det räckte?
Svar: Vi var där tisdag till måndag så 6 nätter och 7 hela dagar. Tyckte det var perfekt, dock hade jag kunnat tänka mig att stanna lite längre! Tiden flyger ju förbi när man har kul.

Jag såg på din snap tror jag de va Stina att ni åkte till st tropez en dag. Kan inte du beräta hur ni tog er dit från Cannes? Va det smidigt och skulle du rekommendera att åka dit? Bästa bloggen!!
Svar: Yes vi åkte till St Tropez för att gå på dagsfest på Nikki Beach. Var verkligen så värt att åka dit då Nikki Beach där verkligen har bra dagsfester. Vi kollade upp så de hade ett schysst event dagen innan så vi inte skulle åka dit i onödan då det tar ett litet tag att åka till St Tropez från Cannes. Vi var ganska många tjejer så vi var tvungna att ta en stor taxi, dock fanns det inga tillgängliga i Cannes området så vi hoppade på ett tåg och åkte en bit till en annan stad och tog en Uber därifrån. Tror det landade totalt runt 1500kr så det var inte så farligt när vi alla delade på det! På vägen tillbaka åkte vi Uber hela vägen hem tog ca 1 1/2h. Våra vänner tog Helikopter från Cannes och det tog ca 15 min så det tar ju betydligt snabbare tid, men alldeles för dyrt enligt mig! Skulle verkligen rekommendera att åka dit över en dag. Tack!

Är det lika dyrt på franska rivieran som man hört folk säga? Funderar på att åka dit men vet inte hur mkt pengar man måste spara innan!!
Svar: Ja det är ju dyrare där jämfört med Spanien till exempel. Dock tycker jag inte att jag slösade för mycket pengar så det kändes jobbigt dyrt. Vi hyrde en stor Airbnb lägenhet mitt i staden och betalade ca 2000kr var (vilket är sjukt bra för boende en vecka!). Det är väldigt dyrt med alkohol på klubbarna, det enda som jag verkligen reagerade på. Tror jag kanske slösade runt 7000kr totalt på hela veckan boende+nöje.

KRAM / STINA

Gillar

Kommentarer