Q / A

| Frågor/Svar

Vart går du och fixar dina bryn? Verkligen perfekta Vi fixar våra ögonbryn hos Clinic D-vine vid Slussen. Tack så mycket!

Var är polotröjan från din senaste Instagram ifrån? Så himla snygg! Kram Den är köpt på Zara förra året! Så himla mysigt med polotröjor nu på hösten, perfekt när det börjar bli mörkt och kallt. Kram!

Hej Stina! Jag undrar vad du har för läppstift på din senaste instagrambild? Du är så otroligt vacker! Jag har först ett vinrött/lila aktigt läppstift från Smashbox som jag målar på med en pensel främst i ytterkant runt hela mina läppar, sen applicerar jag ett ljusare läppbalsam från Maybelline! Började experimentera lite själv och lyckades få till ett snyggt resultat så nu kör jag ofta på det när jag sminkar mig för utgång.

Vad har du för planer efter gymnasiet? Skulle vara kul att höra då jag själv går sista året. Kram Efter gymnasiet kommer jag resa! Får se om jag gör det direkt eller efter sommarlovet. Planen är iallafall att flytta från Sverige, och det lutar mot Spanien för tillfället! Sen har jag långsiktigare planer som att plugga osv. Kram

Vart är din bomberjacka ifrån? Sjukt snygg Jag köpte den på Monki för ca 2 år sedan. Tack, den är faktiskt en stor favorit i garderoben som tyvärr andvänds för sällan!

Är den gröna matcha latten god? Den är helt okej! Jag tror den blir godare om man smakar den flera gånger. Om vi säger såhär.. Den är snyggare på bild än vad den smakar!

Kram / Stina

Gillar

Kommentarer