PRESSVECKAN DAG 1

| Jennifer

Idag var det första dagen på pressveckan! Jag, Stina, Bianca och Tove har som tradition och gå till pr-byråerna tillsammans och kika på alla fina nyheter. Idag hann vi med Spalt PR, BrandMrkt, Ek PR, Hanna Liska och när tjejerna övergav oss gick jag och Stina vidare till sista stoppet för idag Polhem Pr. Det var som vanligt super trevligt att hänga runt på alla fina pr-bryåer med tjejerna och det jag säger bara en sak; det kommer komma så mycket fina saker till hösten! Är jag galen om jag säger att jag längtar till hösten liiite efter idag? Haha.. nej men hösten är den roligaste tiden för kläder och mode tycker jag personligen!

Här kommer en bildbomb från dagen.. Först var vi ju som sagt på Spalt PR men där tog jag inga bilder, utan kameran kom upp ur väskan först på..

- .. Brandmrkt där de bjöds på gofrukost från Pom & Flora samtidigt som vi kikade på fina underkläder! -

- Giiiiirls! <3>

- Älskade detta set i spets från Stella Mccarartney! -

- Sen var det dags att gå vidare till Ek PR som hade mycket fin inredning! -

- De hade även väldigt fina kläder, bland annat den här skinnjackan från Alix som jag bokstavligen talat blev kär i!!! -

- Efter EK PR fick vi vidare till Hanna Liska som hade den här coola vägen med jeans från One Teaspoon! -

- Hur fina? Blir typ glad av den här bilden för de ser så glada ut.. undra vad de kollade på haha! -

Jag och Stina, här ser man verkligen hur mycket längre Stina är än mig och vi båda hade liksom låga skor på oss haha! -

- Sista stoppet för dagen var som sagt Polhem PR där jag hittade den här drömmiga baddräkten i metallic! -

- Innan vi gick åt vi lunch och efter det fick jag håret fixat i en fin uppsättning från en tjej som jobbade på Tangle Teezer!

Efter pressdagarna var jag heeeelt slut. Jag åkte hem till pojkvännen och vi däckade i hans säng i typ 3 timmar. Vi vaknade upp vid 7 och då gick vi till thaien i närheten för att köpa mat. Känner mig fortfarande lite konstig i kroppen så ska lägga ner datorn nu och bara ta det lugnt framför tvn resten av kvällen. Vi hörs mer imorgon istället! Då står pressdag 2 på tur och vi har även ett möte inbokat. <> / Jennifer

Gillar

Kommentarer