PINK PARTY PÅ KALLIS

| Jennifer & Stina

Hej älskade ni! Som ni märkte tog vi en liten paus från bloggen när vi var på Gotland. Det var egentligen inte tänkt så men vi hade lite för kul så det blev bara utebliven uppdatering.. Men är det sommar och semester ska man passa på att njuta right?!

Iallafall har vi haft en grym vecka i Visby, har hängt med så mycket härliga vänner och bara njutit av livet. Dessutom har vi tagit en hel drös med bilder som vi tänkte dela med oss av här, så många som vi knappt vet var vi ska börja faktiskt.. Men vi kan ju börja berätta lite om i lördags när det var pink party på kallis. Vi började dagen med en sovmorgon för att ladda upp batterierna inför sista dagen. Vid 2 när vi fixat oss och ätit frukost/lunch gick vi ner till Strand terassen med älsklings Bianca för att ta en liten pre drink.

- Bianca & Stina! <3 vi="" beställde="" in="" de="" godaste="" passionfruktdrinkarna="" ever.="">

- Haha den bjuder jag på! Jag bad Bianca ta en bild på mig och det var antningen den här när jag skelar eller en annan med sugröret från drinken i hela ansiktet. Som sagt, den bjuder jag på.. ;) -

När vi druckit upp våra drinkar väntade vi in resten av vårt sällskap innan det var dags för sista dagen på kallis. Det var ju som sagt pink party den dagen och det är verkligen kul när alla går in för ett tema, hela kallis var verkligen rosa.

- <3><3><3>

- Härliga Nikita och Jennifer! -

- Och så sista bilden som vi tog på kameran från pink party på Rex och Nikita! -

Asså vilken dag vi hade! Vi festade konstant till de stängde kallis, drack champange och njöt av pangvädret vi hade. När det stängde gick vi till Supper Visby för att äta middag och återhämta oss lite innan det var dags att ladda upp för kvällen. Mer bilder kommer! <>/ Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer