NIO BEKÄNNELSER

| Stina

Jag fick inspiration från fina Tove som gjorde bekännelser på sin blogg. Jag kommer ihåg att jag alltid gjorde bekännelser förut när bloggen inte hade lika stort läsarantal och allt var ganska nytt. tycker personligen att det är supekrul att läsa när andra bloggare skriver bekännelser så.. Here we go!

Jag har ett ärr på min mage från min navelpiercing. Ångrar verkligen så mycket att jag var ung och dum och gjorde det. Jag borde ha lyssnat på mamma & pappa som förbjöd mig att göra det, men jag gjorde det i smyg ändå.

Jag har oerhört lätt för att bli stressad och hanterar stress väldigt dåligt. Om någon tjatar på mig att jag måste göra något gör jag det inte alls, hatar verkligen att bli tjatad på då jag blir så stressad av det.

Jag hatar att sola. Blir extremt uttråkad och måste sysselsätta mig på något vis, som att bada, ta bilder, äta eller prata med en vän. (solar heller aldrig ansiktet då jag intalat mig själv att jag absolut inte vill ha rynkor, som jag någon dag ändå kommer få)

Jag vill absolut inte ha ett förhållande! Det värsta jag vet är när folk undrar varför jag är singel, som om det skulle vara något dåligt? Jag älskar att vara singel då jag verkligen hatar att känna mig begränsad. En dag kommer jag nog inte ha samma åsikt när jag faktiskt träffat den rätte, men så länge kör jag mitt helt egna race!

Jag har nästan hela mitt liv haft fobi för mjölk. Vill varken dricka eller röra mjölk. Om jag skulle få lite på handen när jag tillexempel bakar måste jag tvätta händerna omedelbart.

Jag bestämde mig redan som 5åring att mitt första barn ska heta Lennart, och det står jag fast med än idag (om det blir en pojke förstås). Älskar verkligen det namnet.

Jag är en riktigt frukostmänniska! Jag älskar att äta frukost och jag fungerar inte som person innan detta. Har hänt en gång i mitt liv att jag skippade frukost innan jag skulle iväg till skolan. Har aldrig förstått mig på att det faktiskt finns människor som inte äter frukost, hur överlever ni?!

Jag är beroende av att kolla vilka som har kollat min mystory på Snapchat. Har kanske 5 personer som jag alltid letar efter om de har sätt och om de inte har sätt min mystory tycker jag den är meningslös. Är ju verkligen ett riktigt snapchatgeek!

Jag har på senare tid blivit mer och mer intresserad av smink och jag tycker det är superkul att testa på nya tekniker, produkter och färger. Har innan brytt mig 0 om smink men nu när jag går ut och festar mer så har det blivit mer aktuellt.

Gillar

Kommentarer