NEUTROGENA

| Jennifer & Stina

Vi är ju systrar som ni troligen vet, trots detta har vi väldigt olika hudtyp. Jennifer har torr och känslig hy medan Stinas hy är mer fet och hon kan lätt få finnar till och från. I samarbete med Neutrogena har vi fått chansen att testa på olika hudserier som passar just vår hudtyp perfekt. Jennifer har testat Visibly Clear Pink Grapefruit. Denna serie är mjukgörande och återfuktande, och passar även de med normal hy som enbart vill ha en bra rutin med daglig hudvård. Jennifer har upplevt att dessa produkter har gjort stor skillnad för hennes hy! Hon är inte längre lika torr i hyn som hon var förut vilket är perfekt nu när vi går mot vintertider då huden har en tendens till att bli ännu torrare än normalt.

Stina som har en mer problemaktig hy har prövat på Visibly Clear Spot Clearing Facial Wash och Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash. Visibly Clear Spot Clearing Facial Wash är djuprengörande och tar bort överflödigt fett. Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash rengör huden på djupet från talg, smuts och orenheter vilket motverkar glansig hud. Visibly Clear Pore & Shine har varit Stinas favorit och den kommer hon även använda sig av i framtiden. Stina har främst märkt av att hon inte längre har lika lätt för att få finnar och orenheter som innan vilket är oerhört skönt då detta är något som faktiskt kan dra ner självförtroendet något enormt. Att nu kunna gå osminkad i offentliga miljöer som innan inte har varit ett alternativ är en frihet! Huden kändes redan från dag ett mycket fräschare och lättare! Serierna är dessutom lätta att handskas med och vi är oerhört nöjda med det resultat de har givit oss båda. Det har varit extra kul att se hur vi på olika sätt har utvecklat en finare hy, då vi har väldigt olika hudtyper.

Vi har testat på produkterna i två veckor nu och ser fram emot en framtid med fräschare och finare hy! Ni hittar alla produkter i serierna på apotek och dagligvaruhandel. Kram Jennifer & Stina!

Gillar

Kommentarer