NÄR ILLAMÅENDET TAR ÖVER

| Jennifer

- Två bilder från igår när jag mådde betydligt bättre än vad jag gör idag. Älskar min tröja jag bar igår, ni hittar den HÄR (adlink)! -

Med risk för att låta negativ nu men blääää va dåligt jag har mått idag!

Har mått illa och kräkts hela dagen minst en gång i timmen. Brukar liksom aldrig kräkas, inte ens när jag är bakfull (förlåt för mycket info haha) men idag har det varit helt annorlunda kan jag säga. Jag börjar tro att jag blivit matförgiftad för det har liksom pågått i något dygn nu och sen slutade det helt för några timmar sedan. Åt lunch i skolan igår, köpte maten på ett ställe där och jag tror att det kan vara den som är boven i dramat.

Dum som jag är envisades jag med att ge mig ut ändå nu på kvällen, hade lovat att komma förbi mamma på middag. Men det blev en snabb visit kan jag säga och ingen middag heller för min del. Fick skjuts hem till mig för någon kvart sedan, ligger och hackar tänder under täcket nu och tycker synd om mig själv i min ensamhet. Men snart kommer Linus hem från Göteborg, längtar!! Och eftersom jag inte kunnat äta något på hela dagen har jag skickat en önskelista om att han ska köpa hem chips och pepsi max. Ber till gudarna att jag får behålla det haha..
Vi pratas mer imorgon, förhoppningsvis mår jag bättre då. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer