NÅGRA OUTFITS SENASTE

| OutfitsInnehåller affiliate-länkar

// Kappa HÄR // Polo HÄR // Skinnbyxor Chiquelle // Skor HÄR //

Stinas outfit i söndags! Allt som är länkat är dessutom 50% off på hur bra? Älskar älskar skorna, så jäkla snygga när det är nedvikta sådär med byxor instoppat.

// Jacka HÄR //

Den här jackan har varit så poppis sedan den kom in och nu har det även fyllt på med storlekar igen!! Finns även i massa andra snygga färger, den svarta som Stina har och den vita som Jennifer bär på bilden är den perfekta vardagsjackan!

// Sport bh HÄR //

Har ni sett en snyggare sport bh eller? Svart och enkel samt superskön, allt sitter på plats! Älskar den lilla detaljen i ryggen med den snygga öppningen. Funkar även attanvända som en crop top, vilket jag har haft på mig när jag ska ut till ett par jeans!

// High waist tights HÄR //

Även dessa är en STOR favorit sedan jag fick hem dom! Älskar att mysa runt i träningskläder lika mycket när jag ska träna som när jag ska chilla hemma. Det bästa med dessa tights är att de är höga i midjan vilket jag älskar, finns inget värre än tights som åker ner eller inte sitter bra - vilket dessa är motsatsen till! Med handen på hjärtat det plagget som använts mest de senaste veckorna!

// Lång vinterjacka HÄR //

Och här har vi SKÖNASTE & VARMASTE vinterjackan i en längre modell, som är så trendigt i år! Den är dessutom vindtätt och vattenavvisande. Är så HIMLA HIMLA tacksam för den här jackan, den är inte bara skitsnygg utan också funkionell. Eftersom det redan blivit ganska kallt har jag redan hunnit använda den massa och kan inget annat än att rekommendera den från botten av mitt hjärta.

Gillar

Kommentarer