MYSMÅNDAG + VECKANS PLANER V.7

| Jennifer & Stina

Vad har ni haft för er en härlig måndag som denna? Själva har vi hängt hemma hos Jennifer i princip hela dagen, fotat några samarbeten, lite outfits på Jennifers tak som kommer upp senare och pluggat en hel del. Stina köpte med sig lite fika på vägen hit också som vi har gottat oss i. Så det har måndagen har varit både väldigt mysig men ändå effektiv! Tänkte att vi skulle dela med oss av våra planer den här veckan.

JENNIFERS PLANER...

Måndag - Idag har jag bara fått massa jobb gjort, hängt med Stina och pluggat.

Tisdag - Har tenta på lördag så blir plugg hela veckan. På kvällen ska jag hoppa in och jobba några timmar!

Onsdag - Plugg (ofc) och eftersom det är är alla hjärtan dag ska jag och Linus ut och äta frukost på något mysigt ställe. Förra året på alla hjärtans dag bodde vi ju på hotell och hade det trevligt, men båda har sjukt mycket i skolan den här veckan så vi tänkte bara göra något litet.

Torsdag - Plugg, äta lunch med en vän och sen ska jag jobba resten av dagen!

Fredag - Sista dagen med tentaplugg, följt av att jag på kvällen ska fira en vän som fyllt år!

Lördag - Tenta 13-17 (vem lägger ens en tenta den tiden på en lördag???). Efter tentan ska det självklart firas!

Söndag - Inga planer! Vill ha en riktig mysig söndag, gå lite på stan och äta ute typ. <3

STINAS PLANER...

Måndag - Hade skola imorse, sen åkte jag till Jennifer och vi har haft fullt upp med jobb. Så fort vi är klara ska vi plugga! Börjar bli lite stressad inför mitt prov på fredag.

Tisdag - En av mina bästavänner Bianca fyller år så ska fira henne så gott vi kan! Kommer försöka få in lite plugg och även ett samarbete som ska upp.

Onsdag - Skola på morgonen, sista repetitionen innan provet. Efter skolan ska jag träffa någon vän eller så. Vill ta hål i örat så kanske passar på att göra det då! (Har velat det i typ två år men alltid för feg för att ta tag i det!). Sen är det ju alla hjärtans dag men eftersom jag är singel så blir det väl häng med tjejkompisar eller bara slappa hemma med mig själv.

Torsdag - Jobba som modell hos Ralph Lauren för deras nya kollektion. Kommer nog jobba hela dagen sen så plugga plugga plugga det sista innan provet.

Fredag - PROV! Så nervös, men hoppas det går bra. Ska nog bara ta det lugnt sen på dagen efter och på kvällen blir det nog att fira lite.

Lördag - Äta brunch med mammsen, på kvällen har Bianca hennes födelsedagsmiddag, ska bli så kul!

Söndag - Ta det lugnt, planera inför veckan som kommer och ha spadag hemma. Älskar att bara ta hand om mig själv på söndagar!

PUSS! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,

Åh vad ni är fina!!!

nouw.com/cjulias
Systrarnaq
Systrarnaq,
tack!! ha en fin måndag 😘
nouw.com/systrarnaq
Enhappytjej
Enhappytjej,
Har precis börjat kolla in eran blogg, och måste säga att den är väldigt mysig! Det är också första gången jag har läst en blogg som två personer står bakom. Coolt! Måste också säga att tröjan var väldigt fin med fransarna! <3
nouw.com/enhappytjej
Systrarnaq
Systrarnaq,
TUDEN TACK!!! Vi blir sååå glada av dina ord!!❤️
nouw.com/systrarnaq
HannaFrida
HannaFrida,

Guud dom där lockarna, skulle ÄLSKA att se hur i ett inlägg!. Puss o Kram>3

nouw.com/hannafrida
Systrarnaq
Systrarnaq,
Det kan vi absolut fixa!! kram ❤️
nouw.com/systrarnaq