SAMMANFATTAR MITT 2017

| Stina

Jag har aldrig varit med om så mycket skit i mitt liv som detta gångna år. Året kan beskrivas som den sjukaste karusellen man kan tänka sig; ena veckan är livet på topp och veckan efter slängs man under en buss. Tänkte iallafall dela med mig av några minnen från detta året.. Med fokus på highlights! Får ej med mer än till Oktober, men tänker att varken November eller December haft några särkillda highlights så det inte är så mycket vi missar. Anyway, Enjoy!


JANUARI

Började med en riktigt snabb visit till LA. Var bara där 3 dagar, sprang runt i hela staden och fotade, kollade på min första basket match, träffa vänner och åt gott.

Fyllde 20 år och hade verkligen inte alls en speciell dag. Blev lite pannkaka av det hela och slutade mest med att jag gick och la mig ledsen. Dock skönt att slippa vara tonåring och få bli vuxen på riktigt! Ca 2 veckor efter tog jag körkort i smyg. Ja, tog det faktiskt i smyg. Sa inte till en enda vän att jag ens övningskörde och tror inte jag ens la upp ett inlägg här på bloggen att jag hade blivit ett körkort rikare!

Åkte till New York för första gången i mitt liv med Jennifer. Så himla cool stad som jag hela livet hade längtat efter att besöka! Vi var där i 4 dagar och gjorde verkligen så mycket vi bara kunde. Turister on top! Måste verkligen tillbaka dir 2018.

Två dagar senare flög jag ner helt ensam till till Bali för att hälsa på min dåvarande pojkvän.. Och någon dag där efter blev det februari..

FEBRUARI

Stannade i Bali nästan hela februari. Filippa kom och hälsade på i 2 veckor och vi hade verkligen världens resa tillsammans med mitt ex och alla killar. Tyvärr blev det slutet på vårt förhållande efter att vi hade träffats i ett år. Vi gjorde slut samma dag som vi kom hem därifrån i Mars.

MARS

En vecka efter därefter drog jag till Geneve, Schweiz även det första gången jag besökte det landet. Det var en jobbresa och vi var ett så underbart gäng som åkte ner för lite jobbinspiration på bilsalongen. Sjukt cool upplevelse!

Sen var det dags för pressvecka och vi drog som vanligt runt ett gäng och hängde på alla showrooms och PR byråer runt om i stan. Pressveckan är ju faktiskt en höjdpunkt på året för oss i branschen!

APRIL

Klippte håret kortare veckan efter det och här sitter jag och väntar på flyget till... LA! Denna gång skulle det upplevas så mycket mer än "bara" LA dock.

Coachella!! Sjukaste upplevelsen någonsin verkligen. Vi tillbringade den första veckan i LA och drog runt och chillade, festade och åt gott. Till helgen tog vi en stor bil till Palm Springs där Coachella festivalen håller till i öknen. Vi bodde i ett fett hus där vi chillade vid poolen på dagtid och runt kl 4-5 åkte vi till festivalen och tillbringade hela nätterna där och på de sjukaste efterfesterna någonsin. Känns typ som om jag drömt om detta och att jag ej upplevt det så sjukt det var. Något man bara sett kändisar åka på och så får lilla jag från Sverige uppleva det. Så tacksam! När vi kom tillbaka från Palm Springs till LA skulle vi egentligen åkt hem samma dag men stannade lite ytterligare i LA för vi var helt slut!

Våren hade börjat blomma i Stockholm när vi kom hem och jag drog runt på bloggevent, jobbade och njöt av den första svenska solen; här ovan på Lydmars terass då vi var på en vin-lunch med Minuty!

Slutet av April bar det av till London med ett stort blogg gäng. Vi festade och turistade i vanlig ordning i 3 dagar. Tror vi var totalt nästan 10 tjejer som åkte så det var fullt upp hela tiden! En så rolig resa med fint sällskap.

MAJ

Maj var en rolig månad. Började månaden med att springa runt på massa event. Därefter köpte jag min första Chanel Väska.

Jag och Filippa drog till Göteborg och bodde hos Amie. Det var Summerburst helg där så vi hade en sjuk festhelg. Det var dagsfester, Summerbust och efterfester. Slutet av helgen blev jag verkligen såå sjuk. Jag och Filippa hade turen att få åka Private Jet hem (första gången man gjorde det också!) men jag mådde så dåligt så satt mest och led samtidigt som man försökte ta in inlevelsen! Haha dessa två snaps beskriver mitt mood.

JUNI

Juni började med massor av studentfirande och Summerburst i Stockholm...

.. Följt av en underbar midsommar! Hade så kul ute på Vaxholm med mina vänner.

Resten av Juni bestod till stor del av jobb. Modellade 3 veckor på Ralph Lauren och fick fota kampanj med Gina Tricot!

JULI

Juli kom och jag och mina tjejkompisar drog till Cannes och hade livets resa! Sol, bad, utflykter med vänner och massa fest!

Jag och Bianca drog till Visby en vecka. Hade verkligen så kul! <3

Drog till Bryssel med en kille jag dejtade. Jag behövde rehab från Visby veckan och han hade varit på Tomorrowland så vi tog det bara lugnt där i 3 dagar. Åt god mat och upptäckte den fina staden! Andra gången jag var i Bryssel och tycker verkligen det är en så fin stad (men lite halvtråkig kanske!)

Samma dag som jag kom hem från Bryssel åkte jag till Barcelona med några tjejkompisar. Var inte mycket lugnt utan som det brukar bli där var det bakishäng på stränderna på dagtid och på kvällen full rulle runt och festa.!

AUGUSTI

Stannade hemma i Stockholm hela Augusti och jobbade. Stockholm är så underbart i Augusti så det finns no needs för att åka bort enligt mig!

SEPTEMBER

Så fort det slog över till September stack jag till LA för att bla hälsa på killen jag dejtade under sommaren som bor där. (Nej, Marcel som är på bilden här ovan är min vän vet att ni frågat innan, aldrig postat några bilder på R som jag dejtade då!). Hade så underbart! Efter en och en halvt vecka åkte vi båda till Stockholm som jag visade honom i en vecka. Sen var inte September så händelserik. Eller jo jag flyttade till Söder!

OKTOBER

.. Drog jag tillbaka till LA igen! Dock för andra ärenden. Gick på min första NHL match och träffa massa nya vänner, sprang runt och fotade och hade det bra.

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
såå roligt och hädelserikt år du haft! Gott nytt år på dig!!❤️
nouw.com/filippatipsar
Linda,
Åh, det ser ut som ett underbart år <33
lindaviktoria.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Verkligen ett händelserikt år ju! <3
nouw.com/sarahlinnsliv