MITT 2015

| Jennifer

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började studera på högskolan, fotat en julkampanj med Ur&Penn, varit brud för en dag och gått på min första fina gala!

Hur har ditt 2015 varit? Helt ärligt har detta år varit väldigt mediokert.. Det har både varit bra men även perioder som känts lite tuffare.

Tror du att år 2016 kommer blir bättre? Ja, jag både tror och hoppas att 2016 kommer bli ett bättre år. Ska iallafall göra mitt bästa för att det ska bli det.

Blev du kär i år? Ja, absolut! <>

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? Jag är riktigt dålig på att komma ihåg just datum men om jag ska nämna två blir det summerburst 12/6 och en 1/1.

Vad är din största framgång 2015? Oj vilken svår fråga.. Måste nog säga min "inre resa", hur töntigt det än låter. Jag har lärt mig stå på egna ben.

Höll du några av dina nyårslöften? Det enda nyårslöftet jag hade var att försöka se det positiva i varje situtation och det har jag försökt göra även om det stundtals ibland har varit svårt.

Bästa köpet? Gillar allt därför jag köper dem ju haha, måste jag välja några få blir det min mörkblå Phillip Lim väska, min svarta kappa från Zara som jag använder hela tiden och mina lårhöga stövlar från Nelly. Bilden nedanför har vi alla favoriter på en och samma bild haha!

Vad spenderade du mest pengar på? Måste svara mat på den frågan. Sen kommer nog kläder!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, att jag och Jonatan är tillsammans.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Lean on, Sun is shining och Lush Life.

Vem har du umgåts med mest? Hm.. Absolut mest har jag nog umgåtts med Jonatan.

Bästa minnet från 2015? Midsommarafton på Fredriks land, vår trip till Venedig, Summerburst, min och Stinas resa till London, alla resor till Köpenhamn osv.

Vilka länder besökte du? Danmark, England, Italiten och Estland.


Har du haft ett förhållande under 2015?
Japp!

Vad önskar du att du gjort mer? Nu i efterhand önskar jag att jag rest mer! Och sen hade jag önskat att jag tränat mer.. Det ska ändras på!

Vad önskar du att du gjort mindre? Blivit ledsen över saker jag inte borde vara ledsen över.

Största musikaliska upptäckten? Har nog faktiskt ingen.. eller kanske Matoma om jag måste välja.

Vad gjorde du på din födelsedag? På min födelsedag gick jag först i skolan och på kvällen firade jag med förkrök hos Hanna med mina vänner. Efter det åkte vi till Solidaritet där Stina precis hade börjat jobba och festade där halva natten innan vi avslutade på White Room. Riktigt kul kväll men det slår absolut inte min 20 års dag!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jag önskar att vi satsat lite mer på bloggen och inte varit så himla lata. Det är bara att ta igen 2016!

Hur skulle du beskriva din stil i år? Kör mitt egna race. Gillar att mixa lite olika stilar och har väl ingen riktigt stil som passar in i någon kategori. Men stilrent och basfärger kanske!

De bästa nya människorna du träffade? Jag har lärt känna många nya människor detta år vilket gör mig superglad. Någon jag är lite extra glad att jag kommit nära är Angelicia! Sen är jag även glad över att vi hängt mer vi blogg-tjejer på Devote. Så fina allihopa!

Planer för 2016? Flytta hemifrån, fortsätta plugga, ta en utbytestermin, satsa på bloggen mer och resa så mycket jag bara kan!

Vad vill du säga till dig själv inför 2016: Att jag är viktigaste personen i mitt egna liv, mår inte jag bra kommer det synas. Ta vara på varje sekund och försök hitta på så mycket roligt du bara kan. Våga göra mer!

Gillar

Kommentarer