MINIWEEKEND I KÖPENHAMN

| Jennifer

Tänkte visa er lite bilder från min miniweekend i Köpenhamn med tjejerna!
Tog med mig systemkameran men fotade ingenting med den på fredagen utan bara på lördagen. Vi vaknade upp på lördagen och var lite sega efter fredagens utgång men eftersom vi skulle checka ut vid 11 så var det bara att hoppa in i duschen, välja kläder snabbt och sminka sig innan vi gav oss ut på stan. De andra tjejerna var lite segare så jag och Hanna gick ut och fotade min outfit först.

// Jacka Zara // Tröja Gina Tricot HÄR // Hatt Gina Tricot HÄR // Jeans Gina Tricot HÄR //
// Skor Unisa // Väska Mulberry //

Och jag bar min röt/vit randiga tröja passande nog dagen till ära haha! När resten av tjejerna var klara tog vi en promenad till stället vi skulle äta brunch på.

Mickan & Hanna!! <3

Hanna & jag som matchade så fint! Alla tjejer hade råkat packa med sig randiga tröjor som vi alla bar på brunchen typ haha.. Folk måste ju undrat haha!

Brunchen åt vi på Far Dreng som var riktigt gott (och instagramvänligt hehe..)!

Alla var sjukt hungriga och jag och mickan beställde in 4 rätter som vi delade på. En varsin macka där jag tog deras avokadomacka som var så god & spicy, en acaibowl och en våffla. Finns det något bättre än att bruncha eller? Äta mängder med god mat och snacka massa skit med några av ens bästa vänner är ett recept på hur man startar en lyckad dag! Efter två timmar var vi helt proppmätta och redo att ge oss vidare på lite shoppingäventyr.

Hur fina vänner har jag inte??

Natta, Mickan och jag! <3

Det var strålande sol Köpenhamn men svinkallt i skuggan så vi stod och värmde oss i solen. Det blev inte så mycket shopping för mig innan jag var tvungen att ta en taxi till flygplatsen. Men hann bland annat gå in på Moss Copenhagen som är en favoritaffär, kom ut därifrån men en fin basic tshirt.

Jag och Malin gick omkring på de fina gatorna. Blir alltid lika fascinerad över hur fina alla byggnader är när jag är i Köpenhamn. Hade lätt kunna tänka mig att bo där någon gång!

Tack för denna korta visit Köpenhamn, det var lika härligt som alltid! <3 / Jennifer!

Gillar

Kommentarer

emelieekman
emelieekman,
Såå fina bilder!!
nouw.com/emelieekman
Systrarnaq
Systrarnaq,
jessicapopiel
jessicapopiel,
wow vilka bilder!!
nouw.com/jessicapopiel
Systrarnaq
Systrarnaq,
tack så mycket!!😘
nouw.com/systrarnaq