MINA SOMMARPLANER, CANNES, VISBY OSV.

| Stina

Det verkade uppskattas när Jennifer skrev ut sina sommarplaner på bloggen så jag tänkte att jag delar med mig av mina planer och inbokade resor för resterande delen av sommaren jag med!

CANNES MED TJEJERNA..

På tisdag, den 11/7 drar jag till Cannes med sex stycken tjejkompisar! Jag älskar franska rivieran så att årets tjejresa går dit gör mig riktigt glad. Vi har hyrt en stor villa som vi ska bo i, och villan ser riktigt nice ut! Vi ska sola, bada, festa, gå på beachclubs och bara njuta av en vecka off. Ser så mycket fram emot semester, något som behövs efter en hektisk vår!

STOCKHOLMSVECKAN I VISBY..

När jag kommer hem från Cannes drar jag till Visby med min vän Bianca, vi kommer vara där från onsdag till söndag. Eftersom vi planerade det här lite i sista sekund, eller det var för ett tag sedan, men då var allt uppbokat i Visby för länge sedan, så kommer vi bo hos några killkompisar som också kommer vara där den veckan. Eftersom det är Stockholmsveckan står självklart fest på agendan! Så kul att Jennifer och Mickan är där samma datum som oss. Det kommer bli ett par riktigt roliga dagar. <>

WEEKEND I BARCELONA ..

När jag kommer hem från Visby är jag hemma i två dagar innan jag och min vän Emma från LA åker ner till Barcelona den 26 juli. Där ska vi hälsa på några tjejkompisar som är där. Sen ska vi ju även passa på att sola, bada, festa och äta massa tapas. Kommer bli awesome!

Det är de planer jag har inbokat än så länge, men som Jennifer skrev dyker det ju alltid upp saker. Kommer också vilja vara på vårat landställe när jag har tid och njuta av den svenska sommaren. / Stina

Gillar

Kommentarer