MINA SOMMARPLANER 2017

| Jennifer

Tänkte dela med mig lite av mina planer för den här sommaren. Nu har ju ioförsig en del av sommaren redan swishat förbi.. Men jag har det roligaste och mysgiaste att se fram emot så de planerna tänkte jag dela med mig av..

VISBY & STOCKHOLMSVECKAN..

Onsdagen den 19de åker jag och Mickan till Visby och stannar där till söndagen! Asså jag tror inte ni förstår hur galet taggad jag är på dessa dagar och vetskapen att det är mindre än två veckor till dess gör mig inte direkt mindre taggad. Jag har varit på Gotland och Visby flera gånger, men just Stockholmsveckan i Visby har jag bara varit på en gång tidigare och det var för tre år sedan. Bilden i mitten är från när vi var på pink party det året. Jag hade så roligt den veckan och jag tror att vi kommer ha minst lika roligt den här gången!

HÅKAN I GÖTEBORG..

Torsdagen den 27de åker jag och några tjejvänner ner till Göteborg för en mini-weekend och självklart för att se Håkan Hellström live på ullevi! Vi gjorde en liknande resa för ungefär exakt ett år sedan, som ni kan läsa om HÄR. Och helt ärligt var det en av förra sommarens aboslut bästa helger, så förväntningarna för den här helgen är på topp. Vi ska som sagt se Håkan på ullevi på lördagen, äta god mat, (förhoppningsvis) njuta av det fina vädret och festa till det lite. På söndagen åker vi hem till Stockholm igen.

LANDET <3>

I Juli kommer jag knappt hinna vara på landet någonting förutom typ idag när jag skriver detta komiskt nog. Så de två första veckorna ska jag försöka ta mig så mycket tid som möjligt att vara på landet. För ni som läst bloggen ett tag vet ju att vårt landställe är min absoluta favoritplats på hela jorden typ. Det är något speciellt med att komma ut till landet, ett helt annat lugn än i stan.

PALMA MED LINUS..

Det här kommer bli sommarens absolu mysigaste dagaar. För den 17-22 augusti ska jag och Linus åka till Palma. Det blir vår första semester ihop vilket både känns pirrigt, nervöst och underbart. Hotellet vi ska bo på är så fint och ligger precis vid vattnet, ni ser en bild på deras roof top till vänster. Vi ska äta massa god tapas, utforska Palma mer (bara varit där 1 gång tidigare) och njuta av sol och bad. LÄNGTAR!!! <>

FLYTTAR TILL MIN LÄGENHET..

Sen sist men absolut inte minst, i slutet av Augusti får jag tillgång till min egna lägenhet! Jag är så förväntansfull inför detta och det går inte en dag utan att jag tänker på det (minst 5 gånger haha). Ska bli så kul att få möblera och fixa fint!

Det var mina planer för sommaren än så länge, det brukar ju alltid dyka upp lite annat skoj också. Skulle vilja boka in en sista minuten någonstan soligt. Utöver dessa "stora" saker ska jag även fira några vänner som fyller år, hinna med att ta vara på sommaren i Stockholm och även ha en avskedsmiddag för en vän som åker bort för att plugga och säga hejdå till pappa som ska bort. Har ni några roliga planer för sommaren? Hit me! / Jennifer

Gillar

Kommentarer