MINA SOMMARPLANER 2016

| Jennifer

Sommaren är precis runt hörnet.. blir helt pirrig i magen av att ens tänka tanken. Jag har så himla mycket kul inbokat i sommar. Så tänkte jag att jag följer trenden och skriver ut även mina sommarplaner här i bloggen. Än så länge har jag hunnit boka upp en del saker. Det blir minst två utomlandsresor, ena lite lugnare och romantisk medan den andra är party och storstad. Förutom dessa planer ser jag fram emot att ta sommaren lite som den kommer. Hänga mycket med vänner här i Stockholm, festa inpå morgonen och bara leva livet. Har faktiskt gjort en liten "bucket list" på mobilen och målet är självklart att hinna med allt innan sommaren är slut!!

Håkan Hellström - Nu på fredag den 3/6 bilar jag ner till Göteborg med mina tjejer. Vi ska hänga i Göteborg hela helgen, shoppa, äta god mat, festa och avslutningvis ska vi gå på Håkan Hellströms konsert på söndagen. Det absolut bästa sättet att fira in sommarlovet på!

Summerburst - En av förra årets absoluta höjdpunkter var helt klart Summerburst därför blev jag extra glad när jag fick ett mail från margaux tidigare i veckan att vi ska dit lördagen 11/6. Jag känner på mig att det kommer bli minst lika fett även detta år!

Montenegro - I mitten av Juni åker jag och Jonatan till Montenegro i en vecka. Hans släkt har hus där så vi ska hänga där, sola, bada och utforska nya platser. Jag har aldrig varit i Montenegro så det ska bli extra kul att komma dit och från vad jag har sett på bilder kommer jag inte bli det minsta besviken.. Längtar såååå!

Stockholms Skärgård - Jag ska verkligen passa på att hänga så mycket som möjligt på landet.. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag älskar att vara där ute, den bästa platsen enligt mig. Jag ska grilla varje dag, ta båten ut till öar, sola på klippor, hänga med familjen och allt annat som hör sommaren i skärgården till.

Barcelona - Andra veckan i Augusti åker jag tillsammans med 3 tjejkompisar ner till Barcelona där vi stannar i 10 dagar. Jag har varit i Barcelona en gång tidigare (försökte hitta bildern därifrån när jag gjorde detta inlägg, men de verkar vara spårlöst försvunna :/ ...) och jag är helt kär i den staden.

Vad ska ni hitta på för kul i sommar? Resa? Festival? Kommentera! <3>/ Jennifer

Gillar

Kommentarer