MIN MIDSOMMARHELG 2019

| Jennifer

Hade på mig en klänning från Drylake!

Hanna, jag, mickan och Danni mina älsklingar!

Skärdgårdsidyll påväg ut till Sandhamn!

Stina! <3 <3 <3

Moster och jag! <3

Hej från en seg tjej! Har försökt ta mig till att skriva det här inlägget sedan i söndags men har varit sjuk och inte haft någon ork. Det var som om all kraft försvann från mig nu när man gick på ledighet från skola, jobb osv.

Nu tänkte jag iallafall skriva lite om min midsommarhelg. Vi var hemma hos Freddan och hade världens trevligaste dag verkligen. Vi började tidigt, samling redan 11 på morgonen. Sen fixade vi iordning med mat och pynt osv. Hade tänkt fixa en krans också men jag orkade helt ärligt inte i år, haha rolig tjej.. Iallafall vid 1 åt vi mat, drack snaps och sjöng visor. Efter lunchen var det dags för lekar och gissa vems lag som van? Mitt såklart haha! Sen körde vi beerpong och festade fram till midnatt när alla nog kände sig klara.

I lördags hämtade Stina upp mig vid 12 och vi åkte ut mot landet. Därifrån tog vi båten till Sandhamn med moster och co. Vi hade supertrevligt och finns nog ingen bättre kur mot en bakfylla än en båttur, ett dopp och frisk luft. Sen åt vi lunch på värdshuset innan vi åkte hem igen.

Måste avsluta nu för ska in till stan och fira en killkompis till mig som fyller år idag men uppdaterar snart igen om min mysiga dag igår! Puss så lääänge. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så härliga bilder! Kram
nouw.com/malinkirstine
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad härlig helg kan jag tänka mig,härliga bilder! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
sofiahaag
sofiahaag,
Ser såå härligt och somrigt ut!!
nouw.com/sofiahaag