MIN HELGEN - A LOOOT OF FOOD GOOD

| Jennifer

Min glittriga topp är slut men ni hittar en magisk klänning i samma mönster HÄR!

Efter att ha skickat in min hemtenta klockan 17 i fredags gick jag ner till Gamla Stan för att köra ett Barre pass. Efter träningen gick jag och Stina hem till mig, vi fixade oss och tog ett glas bubbel i lugn och ro då vi hade sent bord på Spago.

Självklart beställde vi in spritz, har blivit lite vår drink efter att vi alltid drack det i Italien.

Strax efter 9 mötte vi upp Sanna i Slussen för att äta på Spago. Jag har ätit där två gånger tidigare och älskar verkligen deras mat, dessutom otroligt trevlig atmosfär där inne!

Stina! <3

Sanna och jag!

Vi åt så mycket god mat så man smällde av!

Hade svårt att bestämma vad vi skulle ta på menyn. Så de fixade satt vi fick en tallrik med tre olika rätter på, risotton, tryffel-pastan och raviolion. Här snackar vi servis! Allt var så himla gott och önskade att man inte blev mätt så man kunde äta upp allt. Stina och Sannas favorit var pastan och min risotton - är så svag för risotto haha! Vi satt kvar där enda till 12 då det var så trevligt och personalen var verkligen grym. Beställde in lite efterrätt i form av glass. Verkligen 10/10 kväll - ni måste gå till Spago som ligger på Götgatsbacken.

Efterråt möte vi upp några vänner på en drink innan vi alla kasta in handduken då kl var ganska mycket och vi ville vara pigga på lördagen.

Jossan och jag på Diplomat!


I lördag hade jag en förmiddag hemma, fixa med massa saker och plötsligt var kl 2.. då var det bara till att hoppa in i duschen snabbt och fixa sig för att sedan åka till Hotel Diplomat där jag hade en brunch-date inplanerad med Jossan och Sandra. Beställde in deras pannkakor som var magiska, åt verkligen så mycket god mat i helgen. Sandra träffade jag helgen innan men Jossan hade jag inte träffat sen innan jag flytta till Italien så det var en hel del att ta igen.

Vårt favvo-kortspel åttan och Mickans pokerface haha!

Vid 18 sa vi hejdå och jag mötte upp Sara och Mickan för att dricka bubbel, köpa med pizza hem och spela kort resten av kvällen. Så mysigt!

Det börjar likna något av en sommar här i Stockholm, jag håller hoppet uppe.

I söndags tog jag inte en enda bild i vanlig ordning haha.. Gjorde ioförsig inte så mycket. Åt familje-middag på kvällen och sen ut på en pw runt Riddarfjärden.


Avslutar inlägget med två bilder från i måndags. Började morgonen med en pw runt Riddarfjärden och efter det körde jag och Stina ett Barre pass hos världens bästa Sanna på Stockholm Saltspa. Hon är bäst! På promenaden hem såg jag detta fina träd vid Mariatorget. Älskar att våren är här på riktigt nu, som vi väntat.

Det var min helg, mycket god mat och häng med härliga människor.
Nu blir det till att sova, ska upp och träna 7 imorgonbitti.
Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilken härlig helg 😃
nouw.com/johannagrahn
ElinMillton
ElinMillton,
Vilken härlig helg 😍
nouw.com/elinmillton