MIDDAG PÅ NOUWS KONTOR & VECKANS PLANER

| Jennifer

- Stina, MoaLovisa! <3>

- Jennifer & fina Alice! <3>

- Bästa tjejerna!!!! -

- Alla foton är tagna av Annie, hon är så grym! -

Hej på er! Här kommer några bilder från i fredags när vi åt middag på Nouw kontoret innan vi gemensamt gick till Take Over för att dansa loss hela natten. Det bjöds på mat från Foodora medan vi snackade blogg & annat skoj. Senare kom även VD:n och säljchefen för Nouw förbi och hade en kort lite presentation av plattformen. Ni kanske hänger med lite nu på vad det är vi ska göra inom kort, och om inte får ni förhoppningsvis veta det redan på torsdag. TAGGAD!!! ;) 

På tal om annat vi missade veckans planer förra veckan så tänker att vi tar igen det den här veckan och vi tänker att vi börjar från tisdag eftersom måndag redan varit hehe! 

JENNIFERS PLANER:

Tisdag - Lämna in slutmanus på min kandidatuppsats, så nervös.. Sen kommer pappa äntligen hem!!!!

Onsdag - Ska vara med älsklingen hela dagen, inte ofta vi får ihop en hel dag tillsammans! 

Torsdag - På förmiddagen ska jag plugga och fixa powerpoint. Vid 16 ska jag iväg på ett Marc Jacobs event! Och sen händer det något kul här på bloggen, stay tuned... ;)

Fredag - Har tenta på morgonen och direkt efter den ska jag iväg på en lunch med Essie & Sofi Fahrman. På kvällen är jag bjuden på en halloweenfest som jag nog ska gå på och efter det blir det utgång!! 

Lördag - Har ett event inplanerat under dagen som jag ska på och på kvällen blir det myskväll.

Söndag - Plugga och förberedda inför min examination. Sen bara ta en helt ledig eftermiddag, vill försöka träna och kanske äta söndagsmiddag hos mamma? Sen är jag bjuden på en till halloweenfest men får se om jag orkar gå på den!

STINAS PLANER:

Tisdag - Inga speciella planer! Ska alldeles strax möta upp min vän Jennifer på en fika! 

Onsdag - Ska ner till Jönköping för jobb & sover över på hotell där! 

Torsdag - Kommer hem till Stockholm på flrmiddagen och då händer det en så rolig sak här på bloggen. Senare på eftermiddagen ska jag på Marc Jacobs event! 

Fredag - Ska på årets första halloweenfest!

Lördag - Kanske ett event och sen ska jag luncha med Axel & Rhys. Senare mot kvällen har jag bjudit hem tjejerna på en mysig middag och senare ska vi ut på stan är tanken.

Söndag - Ta det lugnt på dagen och senare mot kvällen ska jag på ett VIP event på Bergmans! 

/ Jennifer & Stina           


Gillar

Kommentarer